Marta Kristiana Kalniņa ģimene beidzot publisko kāzu foto
Marts Kristians un Kristīne kāzu dienā. „Brīdi pēc...” šo foto parakstījusi Kristīne Kārkle.
Slavenības
2016. gada 2. marts, 04:52

Marta Kristiana Kalniņa ģimene beidzot publisko kāzu foto

Jauns.lv

Pagājušā gada septembra vidū šaurā ģimenes un tuvāko draugu lokā par laulātu pāri kļuva mūziķi Marts Kristians Kalniņš (35) un Kristīne Kārkle (31). Nu jaunieši sociālajos tīklos padalījušies ar foto, kāds viņiem bijis noskaņojums kāzu dienā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Grupas „Autobuss debesīs” līdera, komponista Imanta Kalniņa dēla Marta Kristiana Kalniņa muzikālais rokraksts pēdējos gados mainījies, jo paralēli grupas aktivitātēm Martu Kristianu radošais ceļš uz vienas skatuves savedis kopā ar Kristīni Kārkli-Puriņu folkmūzikas projektā „Rakstu raksti”.

To, ka abus saista kas vairāk par kopīgu muzicēšanu, pāris centies neafišēt, sabiedrībā izejot vien kā lietišķi kolēģi. Tikai pagājušajā vasarā, ieraugot abus labdarības koncertā Bruknā, varēja sākt nojaust – mūziķi ir tuvi ne tikai muzikālās gaumes jautājumos.

Abiem šī ir otrā laulība. Pirmo reizi Marts Kristians Kalniņš apprecējās, būdams 21 gadu vecs. Spēlējot Liepājas Simfoniskajā orķestrī, viņš iepazinās ar jumpravieti Jolantu Mateusu, un abi apprecējās 2002. gadā, gaidot pirmdzimto. Viņu laulībā dzimuši bērni Matīss un Līva.

2012. gada sākumā izskanēja runas, ka pāris pašķīries un dzīvo atsevišķi. Lai arī sākotnēji mūziķis to noliedza, drīz vien intervijā neslēpa, ka „ģimenes statuss ir mainījies”, taču „cilvēki, kuri bijuši tuvi, vienmēr tādi būs”.

Savukārt Kristīne iepriekš bija precējusies ar kora „Gaudeamus” dziedātāju Mārtiņu Puriņu, un abu kopdzīvē pasaulē nākusi meita Madlēna. Marts Kristians ar Jolantu oficiāli izšķīrās 2013. gada sākumā, bet Kristīne un Mārtiņš – 2014. gada nogalē.

„Rakstu raksti ar kompozīciju „Jātnieks dziesma”


Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com