"Lauku sētas" Mārtiņš diedelē naudu sievas ceļojumam uz Brazīliju
Mārtiņš Ainis un Solvita šogad svin 10 gadu jubileju, kopš viņi ir ģimene. Ikdienu Rogas pavada gādājot un tirgojot dabas veltes, audzinot bērnus un nu grib kopā aizbraukt uz Brazīliju.
Slavenības
2016. gada 2. marts, 16:30

"Lauku sētas" Mārtiņš diedelē naudu sievas ceļojumam uz Brazīliju

Jauns.lv

Mārtiņš Ainis Roga, kurš plašāku atpazīstamību guva pagājušā gada rudenī, triumfējot TV šovā „Lauku sēta” un vinnējot ceļojumu uz Brazīliju, nu apdomājies, ka uz tālo zemi grib paņemt līdzi arī sievu. Viņš aicina tautu saziedot gandrīz 4000, lai viņa sieva arī var redzēt Brazīliju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mārtiņš sociālajos tīklos nācis klajā ar īpašu vēstījumu "Misija Brazīlija". Tajā viņš sludina: „Pagājušā gadā populārajā televīzijas šovā "Lauku sēta" piedalījos un uzvarēju, iegūstot galveno balvu, - ceļojumu uz Brazīliju, kas tiešam ir pasakaini un jauki. Tomēr ceļojums ir vienai personai un ļoti vēlos šo ceļojumu pavadīt kopā ar sieviņu, tomēr apzinos, ka nebūs iespējas sakrāt vajadzīgo summu 3965 eiro ceļojuma iegādei. Tāpēc lūdzu tos, kuri tiešam mani saprot ziedot šai misijai, lai ceļojumu varu izbaudīt kopā ar savu sieviņu.”

Mārtiņš, publicējot konta numuru, lūdz ziedotājiem norādīt mērķi – ziedojums biļetes iegādei uz Brazīliju. „Ja saziedota summa pārsniegs biļetes cenu, nauda tiks atgriezta ziedotājam ,vai vienojoties ar ziedotāju novirzīta labdarības mērķiem. P.S. Paldies jau pirmajiem ziedotajiem!!”

Sociālajos tīklos Mārtiņš jau tiek nogānīts, kādu nekaunību un cūcību izdomājis, lai savu dzīvesbiedri dabūtu līdzi paskatīties, kā tad dzīvojas Brazīlijā. Pēc gānīšanās Mārtiņš paskaidrojis, ka „savu lūgumu ziedot biļeti ceļojumam nevienam neuzspiež.” „Galu galā katram paliek brīva izvēle ziedot vai nē. Protams, ziedojiet bērniem un tiem, kuriem trūkst maizītes. Ziedot var lūgt jebkurš, ja uzskata to par vajadzību, un cilvēka izvēle paliek ziedot vai nē! Tāpēc jau nevienu par kāda rīcību vai situāciju nekauninu, jo ne man vērtēt vai ziedojumu kādam mērķim ir prasīti adekvāti vai nē. Veiksmīgu dienu,” paziņo „Lauku sētas” uzvarētājs.

 

Kasjauns.lv / Foto: Rojs Maizītis