foto: Vida Press
Stila katastrofa - briesmīgākie tērpi MTV Mūzikas video balvu ceremonijas vakarā
Repere Blac Chyna atzīta par bezgaumīgāk ģērbto slavenību šajā balvu vakarā.
Sarkanais paklājs
2018. gada 21. augusts, 17:02

Stila katastrofa - briesmīgākie tērpi MTV Mūzikas video balvu ceremonijas vakarā

Kasjauns.lv

Pirmdienas vakarā Ņujorkā notika gadskārtējā MTV Mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonija, kas vienkopus pulcēja pasaules slavenākās mūzikas zvaigznes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sliktāk ģērbtās slavenības MTV mūzikas video balvu vakarā 2018. gadā

Sliktāk ģērbtās slavenības MTV mūzikas video balvu vakarā 2018. gadā.

gallery icon
45

Repere Blac Chyna uz MTV rozā paklāja kāpa tērpā, kas maz atstāja iztēlei. Zaigojošam rozā krūšturim viņa bija pieskaņojusi „svārkus”, kas sastāvēja no rozā ķēdīšu virtenēm. Modes kritiķi šo atzinuši par 2018. gada MTV Mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijas sliktāko un šokējošāko tērpu.

Kritiku izpelnījusies arī modele Ambera Rouza, kura uz balvu vakaru ieradusies kā no Helovīna ballītes vai bargās kundzes spēlītēm guļamistabā. Viņa bija tērpusies koši sarkanā lateksa bodijā, zeķturos, stringos un garajos zābakos. Amberas galvu rotāja maska un velna radziņi, bet rokās bija sarkana pātadziņa.

foto: Vida Press
Ambera Rouza kā nākusi no bargās kundzes spēlītēm guļamistabā.

Savukārt mūzikas kanāla VH1 realitātes šova „Black Ink Crew” zvaigzne Sky kailās krūtis bija piesegusi tikai ar uzlīmēm. Viņas tērps ļoti atgādināja Lil’ Kim izvēlēto koptēlu, kādā mūziķe apmeklēja 1999. gada MTV Mūzikas video balvu vakaru.

foto: Vida Press
VH1 realitātes šova „Black Ink Crew” zvaigzne Sky šogad un Lil' Kim 1999. gadā.

Sliktāk ģērbto skaitā ierindota arī repere Nikija Mināža un nesen Siguldas pilsdrupu estrādē koncertējusī Rita Ora. Patiesībā Ritas pikantā caurspīdīgā kleita ir no modes nama „Jean Paul Gaultier” augstās modes kolekcijas.