47 gadus vecā Kailija pirmoreiz iziet sabiedrībā ar savu 28 gadus veco līgavaini. FOTO
Dziedātāja Kailija Minoga iepazīstinājusi sabiedrību ar savu saderināto – britu aktieri Džošua Sassu.
Slavenības
2016. gada 3. marts, 05:40

47 gadus vecā Kailija pirmoreiz iziet sabiedrībā ar savu 28 gadus veco līgavaini. FOTO

Jauns.lv

Austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga (47) pēc saderināšanās ar britu aktieri Džošua Sassu (28) pirmo reizi apmeklējusi sarkanā paklāja pasākumu.

Kailija Minoga pirmoreiz sabiedrību ar savu līgavaini iepazīstinājusi, kopīgi ar viņu apmeklējot Londonas O2 arēnā notikušo britu mūzikas balvu ceremoniju „Brit Awards”. Saviesīgajam sarkanā paklāja pasākumam dziedātāja bija izvēlējusies melnu mežģīņu korsetkleitu ar ļoti kuplu svārku daļu, ko darinājis modes nams „Dolce & Gabbana”. Tērpu rotāja plata satīna josta, kas bija sasieta bantē, bet kā aksesuārus dziedātāja tērpam pieskaņojusi melnu platmali un zaļas kurpes ar vaļējiem purngaliem.

Londonā dzīvojošā austrāliešu popzvaigzne sociālajos tīklos pavēstījusi, ka šis pasākums viņai bijis svarīgs vēl kāda iemesla dēļ. Todien viņa atzīmējusi desmito gadadienu kopš uzvaras pār krūts vēzi. „Šodien aprit desmit gadu kopš brīža, kad oficiāli uzzināju, ka man vairs nav vēža,” saviem faniem pavēstījusi Kailija.

Dziedātāja arīdzan painformējusi savus fanus, ka viņas līgavainis Džošua Sass gatavojoties piedalīties Londonas maratonā, kura laikā tiks vākti līdzekļi fondam, kas rūpējas par krūts vēža ārstēšanu un profilaksi. Kailija pastāstījusi, ka viņas topošais vīrs vēl nekad ne reizi mūžā nav piedalījies maratonā un lūgusi fanus atbalstīt līgavaiņa cēlo nodomu.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press