foto: Juris Rozenbergs
FOTO: Maksims Galkins Dzintaru koncertzālē uzjautrina Paulu, Vaikuli, Krūmiņu un citus apmeklētājus
Maksims Galkins prot lieliski parodēt dažādus sabiedrībā zināmus cilvēkus.
Slavenības
2018. gada 18. augusts, 11:00

FOTO: Maksims Galkins Dzintaru koncertzālē uzjautrina Paulu, Vaikuli, Krūmiņu un citus apmeklētājus

Jauns.lv

Piektdienas vakarā Dzintaru koncertzālē ar vērienīgu solo koncertu uzstājās Krievijas humorists, raidījumu vadītājs, aktieris un dziedātājs Maksims Galkins.

Koncerta apmeklētāju vidū netrūka ne prominenču kā Raimonda Paula, Laimas Vaikules, Jūlija Krūmiņa, Jāņa Kola un citu, ne arī parastu Galkina humora un talanta cienītāju.

Krievijas estrādes dīvas Allas Pugačovas dzīvesbiedrs skatītājus priecēja ar parodijām, humoristiskiem skeči un dziesmām. Maksims Galkins ir viens no retajiem māksliniekiem, kas katru reizi uzstājās ar atjaunotām koncerta programmām.

Maksims Galkins Dzintaru koncertzālē uzjautrina Paulu, Vaikuli, Krūmiņu un citus apmeklētājus

Piektdienas vakarā Dzintaru koncertzālē ar vērienīgu solo koncertu uzstājās Krievijas humorists, raidījumu vadītājs, aktieris un dziedātājs Maksims Galkins. Koncerta apmeklētāju ...

gallery icon
166

Maksima Galkina koncertus nevar attiecināt uz konkrētu žanru. Arī šī reize nebija izņēmums, jo dziesmas un parodijas gāja roku rokā ar dzirksteļojošu humoru un sirsnīgām sarunām ar skatītājiem.

Maksims Galkins lielu popularitāti un skatītāju atzinību sasniedza rekordīsā laikā. Viens no lielākajiem viņa talantiem ir slavenību parodēšana. Aktieris apgalvo, ka viņam ļauts atdarināt jebkuru personāžu no kultūras, politikas vai jebkuras citas publiskās dzīves sfēras. Savus atdarināmos tēlus viņš atveido tik sirsnīgi un nevainīgi, ka nevienam nenāk ne prātā apvainoties. Parodējot Maksims Galkins vienmēr trāpa tieši mērķī un nevainojami atdarina izvēlēto varoņu raksturīgākās īpašības, intonāciju un mīmiku.