Slavenības
2018. gada 17. augusts, 16:54

Tiesa Britnijai Spīrsai piespriež bijušajam vīram samaksāt 110 000 ASV dolāru. Skandāls par bērnu uzturnaudu aizvien turpinās

Kasjauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (36) un viņas bijušais vīrs Kevins Federlains (40) ierauti jaunā tiesas prāvā. Lai gan tas šķiet vairāk nekā dīvaini, taču tiesa jau dziedātājai piespriedusi Federlainam samaksāt 110 000 ASV dolāru.

Pirms divām nedēļām atklātībā nonāca ziņa, ka popzvaigzne Britnija Spīrsa un viņas bijušais vīrs – bezdarbnieks un bijušais dejotājs Kevins Federlains uzsākuši legālu tiesas prāvu, jo bijušais laulātais vēlas lielāku uzturnaudu par abiem kopīgajiem bērniem. Programmas „Entertainment Tonight” rīcībā nonākuši tiesas dokumenti, kuros teikts, ka dziedātājai jāsamaksā bijušajam vīram 110 000 ASV dolāru. No tiem 100 000 ASV dolāru sastāda Federlaina tiesas izdevumi, savukārt atlikusī summa pienāksies juridisko pakalpojumu kompānijai „Benchmark Resolution Group”.

foto: Vida Press
Federlainam vajag vēl! Viņam taču ir vēl četri bērni, bet konkrētas nodarbošanās nav...

Mēneša sākumā Britnija Spīrsa un Kevins Federlains satikās tiesā, kur bijušais vīrs iesniedzis prasību, lai dziedātāja maksātu lielāku uzturnaudu par abu kopīgajiem dēliem – Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu.

Portāla TMZ rīcībā ir informācija, ka līdz šim Federlains no šķirtās slavenās sievas ik mēnesi bērnu uzturnaudā saņēma 20 000 ASV dolāru. Papildus tam Britnija vēl maksāja ar bērnu skolu saistītos izdevumus, apmaksāja apģērbu iegādi, ārpusskolas aktivitātes un vēl daudz ko citu. Kopumā summa, ko popzvaigzne Federlainam mēnesī maksāja par divu mazgadīgu bērnu uzturēšanu sasniedza nepilnus 35 000 ASV dolāru. Taču Kevinam ar to bija par maz. Viņš grib vēl!

foto: Vida Press
Britnija ar dēliem Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu viesojas Londonā pie Bekingemas pils un iepozē pie strūklakas.

Federlaina advokāts tiesā iesniedzis prasību, kurā viņa klients pieprasa Britnijai ik mēnesi bērnu uzturēšanas vajadzībām maksāt 60 000 ASV dolāru. Šādu summu dziedātāja un viņas tēvs Džeimijs Spīrs, kurš aizvien pārvalda meitas līdzekļus, atteicās maksāt, norādot, ka Federlains no savas puses neiegulda absolūti neko abu kopīgo dēlu labklājībai.

Atgādināsim, ka Federlains ir sešu bērnu tēvs un bez konkrētas nodarbošanās. Jau agrāk popzvaigznes Britnijas tēvs Džeimijs Spīrs izteicās, ka viņam nebūtu nekādu iebildumu maksāt lielāku uzturnaudu, ja zinātu, ka tā patiešām tiek tērēta Šona Prestona un Džeidena Džeimsa vajadzībām. Viņam bija radušās aizdomas, ka lielāka nauda Federlainam ir nepieciešama, lai no tā labumu gūtu bijušais znots pats un pārējie četri bērni.

Portāls TMZ informē, ka Britnijas Spīrsas komanda piekritusi maksāt par 10 000 ASV dolāru mēnesī vairāk, bet tas arī viss.

Britnija Spīrsa ar bijušo vīru apmeklē dēlu futbola maču

Bērnu dēļ popzvaigzne Britnija Spīrsa un viņas bijušais vīrs Kevins Federlains spējuši atjaunot normālas attiecības un laiku pa laikam satiekas. ...

gallery icon
8

Kevins Federlains gaida sesto bērnu 2014. gadā

gallery icon
16