foto: Vida Press
Džolija padarījusi Pitam attiecības ar bērniem ļoti sarežģītas
Andželina Džolija un Breds Pits.
Slavenības
2018. gada 17. augusts, 09:36

Džolija padarījusi Pitam attiecības ar bērniem ļoti sarežģītas

Kasjauns.lv

Holivudas aktrise Andželina Džolija neliedz šķirtajam vīram Bredam Pitam tikties ar saviem sešiem bērniem (viņai to piesprieda tiesa!), taču pārim tuvi cilvēki apgalvo, ka aktrise cenšas ietekmēt atvases, lai bērni paši nevēlētos tikties ar tēvu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Paziņas, kas zina šī pāra privātās dzīves aizkulises, izteikušies, ka aktrise Andželina Džolija izmanto iespēju, lai noskaņotu bērnus pret savu bijušo dzīvesbiedru aktieri Bredu Pitu. Turklāt viņai tas izdodoties. Portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka Bredam šobrīd esot ļoti sarežģītas attiecības ar saviem sešiem bērniem. Daži no viņiem pat nevēloties redzēt tēvu!

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13

Visvairāk Džolijai esot izdevies ietekmēt visus trīs dēlus, savukārt visas trīs meitas esot daudz atvērtākas attieksmē pret tēvu.

Šā gada jūnijā tiesa piesprieda Džolijai nodrošināt bērniem regulāras tikšanās ar tēvu, ja viņa nevēlas zaudēt pilnas aizbildniecības tiesības. Turklāt aktrisei tika liegts lasīt un kontrolēt bērnu saraksti ar tēvu mobilajos tālruņos.

Breds Pits ar meitām dodas uz Kremli

gallery icon
13

Pēc šī tiesas lēmuma stāšanās spēkā Džolijas advokāte iesniedza tiesā jaunu prasību, norādot, ka Pits šo trīs gadu laikā kopš šķiršanās nav maksājis „jēgpilnu” bērnu uzturnaudu. Pita pārstāvis atbildes iesniegumā norādīja, ka kopš 2016. gada aktieris šķirtajai sievai iedevis vairāk nekā deviņus miljonus dolāru. Tā kā astoņi no tiem bijis aizdevums jaunas mājvietas iegādei, Džolijas pārstāve strikti aizrādījusi, ka aizdevums nav vērtējams kā alimentu maksājums.

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

gallery icon
14

Paziņas uzskata, ka oficiāla laulības šķiršana visticamāk nenotiks tuvākajā nākotnē. Ja reiz pāris pagaidām vēl nespēj vienoties par bērnu aizbildniecību, kas notiks, kad viņi sāks dalīt kopīgo mantu?!

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35