Slavenības
2016. gada 3. marts, 17:33

Keitija Perija un Orlando Blūms vairs nevairās būt redzēti kopā. FOTO

Jauns.lv

Pirmās baumas, ka dziedātāja Keitija Perija (31) un aktieris Orlando Blūms (39) varētu būt pāris, parādījās šā gada janvārī, kad abi manīti flirtējam „Zelta globusu” „afterparty” ballītē. Nu viņi vairs nevairās iziet sabiedrībā kopā un nesen devušies kopīgās romantiskās brīvdienās uz Havaju salām. Viņi IR pāris!

Keitija Perija un Orlando Blūms bauda atpūtu Havaju salās. Pāris devies pārgājienā uz „Nā Pali Coast State Park” teritoriju. Dziedātāja tam izvēlējusies ērtus sporta apavus, šortus un baltu krekliņu uz lencītēm, ko pēc laika novilka, tālāk dodoties koši rozā peldkostīma krūšturī. Orlando pārgājienam izvēlējies sarkanus šortus, bet pelēko t-kreklu jau itin drīz nesa pārmestu pār plecu.

Glamūru Perija atstājusi skatuvei. Kraukļa melnās matu cirtas dziedātāja saņēmusi mezglā un arī sejas dekoratīvo kosmētiku lietojusi nebija.

„Entertainment Tonight” rīcībā nonākusi informācija, ka pāris Havaju salās ne tikai baudījis romantiskas pastaigas un pārgājienus, bet arī devies nelielā lidojumā ar helikopteru, lai priecētu sevi ar gleznainajiem salas skatiem no putna lidojuma.

Keitija un Orlando vēlāk devušies uz dubultrandiņu ar kādu vietējo pāri – sērferi Lairdu Hamiltonu un viņa sievu Gabrielu Rīsu. Abi pāri ieturējuši vakariņas restorānā „Bar Acuda”.

Runā, ka 260 miljonus ASV dolāru lielā kapitāla īpašniece Keitija Perija 24. februārī Maui salā esošajā „Grand Wailea Resort” kūrortā sniegusi privātu koncertu.

Gan Keitijas, gan Orlando pagātne ir pa vienai šķirtai laulībai.

Dziedātāja divus gadus bija precējusies ar britu komiķi Raselu Brendu. 2012. gadā šī laulība šķirta. Pēc šķiršanās Keitiju vienoja romantiskas jūtas ar britu dziesminieku Džonu Meijeru. Pāris vairākkārt pašķīries un atkal salabis. 2015. gada septembri tika teikts, ka viņi „pavisam noteikti atkal ir kopā”, pēc tam, kad abi redzēti roku rokā apmeklējam aktrises Alisones Viljamsas kāzas. Keitija un Džons aizvadītajā gadā vien paspēja izšķirties un salabt divas reizes...

Filmu „Karību jūras pirāti” un „Gredzenu pavēlnieks” aktieris Orlando Blūms trīs gadus bija precējies ar austrāliešu modeli Mirandu Keru. Viņiem ir kopīgs dēls Flinns, kurš šā gada 6. janvārī atzīmēja piekto dzimšanas dienu. Pāra laulība oficiāli šķirta 2013. gadā. Aizvadītā gada novembrī Orlando kategoriski noliedza baumas, ka viņš slepus satiekoties ar 20 gadus veco modeli Kendalu Dženeri.

Arī Mirandas Keras dzīvē šobrīd ienākusi jauna mīlestība – 25 gadus vecais attēlu kopīgošanas tīkla „Snapchat” izstrādātājs miljardieris Evans Spīgels.

 

 

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press