foto: Vida Press
Megana Mārkla pašas blogā precīzi pareģojusi savu hercogienes nākotni
Kembridžas hercogiene Ketrīna un Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2018. gada 17. augusts, 12:12

Megana Mārkla pašas blogā precīzi pareģojusi savu hercogienes nākotni

Jauns.lv

Lai gan Megana Mārkla britu karaļnamā ieprecējās vien šā gada maijā, kad arī kļuva par Saseksas hercogienei, tā vien šķiet, ka britu karaļnamā viņa ir jau mūžību. Taču ne tik sen viņa bija zināma kā seriāla „Suits” aktrise un dzīvesstila bloga „The Tig” veidotāja.

Kad Megana Mārkla vēl veidoja savu dzīvesstila blogu internetā, viņa bija sarunājusi interviju ar Lībijas princesi Āliju Al-Senussi. Tās ievadā Megana dalījās savās personīgajās pārdomās par princesēm un sabiedrības neprātu, ar ko viņām ļoti bieži jāsaskaras. Megana pat pieminējusi „nebeidzamas diskusijas” par savu tagadējo vīra svaini hercogieni Ketrīnu, kura uzmanības centrā nonāca pēc apprecēšanās ar princi Viljamu.

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli Vimbldonā.

gallery icon
16

„Mazas meitenītes sapņo būt par princesēm. Es, piemēram, biju ļoti aizrāvusies ar neuzvaramo princesi Šī-Ru [no amerikāņu animācijas seriāla],” dzīvesstila blogā „The Tig” savulaik rakstīja Megana.

„Tā vien šķiet, ka arī pieaugušajām sievietes šī bērnu dienu fantāzija aizvien ir saglabājusies. Palūkojieties uz to pompozitāti, kas saistīta ar karaliskajām kāzām, un šīm nebeidzamajām diskusijām par Keitu.”

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
22

Megana Mārkla šo ierakstu savā blogā veikusi 2014. gadā, kad atveidoja Reičelu Zeinu seriālā „Suits”. Ieraksts veikts trīs gadus pirms viņas oficiālās ienākšanas karaliskajā ģimenē – pirms karaļnams izsludināja prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas saderināšanos 2017. gada novembrī.

Šī gan nav pirmā reize, kas Meganu saistījusi ar britu karaļnamu. Kad viņa bija 15 gadus veca tīne, Megana bija devusies ekskursijā uz Lielbritāniju un pozēja fotogrāfijai pie Bakingemas pils, tāpat kā miljoniem tūristu no visas pasaules.

20 gadus pēc šīs fotogrāfijas uzņemšanas arī viņai nācies izjust „pompozitāti, kas saistīta ar karaliskajām kāzām” un „nebeidzamās diskusijas” par jauno Saseksas hercogieni.