Aigas Rēdmanes izstādē "Viņas var!" pulcējas fotografētās slavenības. FOTO
Aiga Rēdmane bieži veidojusi žurnāla „Pastaiga” stilu, kā arī fotografējusi daudzas slavenas latviešu dāmas. Nu atklāts viņas darbu apkopojums „Viņas var!”.
Slavenības
2016. gada 4. marts, 04:50

Aigas Rēdmanes izstādē "Viņas var!" pulcējas fotografētās slavenības. FOTO

Jauns.lv

Atzīmējot sievišķīgāko mēnesi gadā – martu, portretu un modes fotogrāfe Aiga Rēdmane atklājusi izstādi „Viņas var!”. Pasākumā piedalījās vairākas sabiedrībā zināmas dāmas, kuru portretus iemūžinājusi Aiga.

Izstādē apskatāmas Latvijas sabiedrībā plaši pazīstamu sieviešu, piemēram, bijušās Latvijas Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, aktrises Sandras Kļaviņas, rakstnieces Daces Rukšānes, dizaineres Ineses Ozolas, mākslinieces Elitas Patmalnieces, balerīnas Zanes teikmanes u.c. portretu bildes.  

Izstādes, kas atklāta tirdzniecības centrā „Domina Shopping”, varones ir personības no visdažādākajām jomām – mākslas, biznesa, politikas. Viņas visas iedvesmo ar savu sievišķību, sirdsgudrību, mērķtiecību un skaistumu. Viņas var! Kopumā izstādē redzamas 19 fotogrāfijas, kas tapušais laika postā no 2012. līdz 2016. gadam.

Aiga Rēdmane ir modes un portretu fotogrāfe, kura veido vāku, interviju un stila lapu fotogrāfijas lielākajiem Latvijas žurnāliem kopš 2011. gada. Viņas veidotajiem portretiem raksturīga modes fotogrāfijas estētika, maigas gaismēnas un sulīgas krāsas.

 

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders