Švarcenegera dēls Mailiju Sairusu nomainījis pret šādu meiteni! FOTO
Arnolda Švarcenegera dēls Patriks bija ļoti pieķēries skandalozajai popzvaigznei Mailijai Sairusai. Pēc šķiršanās 2015. gada aprīlī, viņš nesekmīgi centās atgūt draudzeni. Bija vajadzīgs gads līdz viņa dzīvē ienākusi jauna mīlestība – modele Abija Čempione.
Slavenības
2016. gada 4. marts, 07:22

Švarcenegera dēls Mailiju Sairusu nomainījis pret šādu meiteni! FOTO

Jauns.lv

Aktiera Arnolda Švarcenegera (68) vecākais dēls Patriks Švarcenegers (22), vecākiem par lielu nepatiku, piecus mēnešus bija kopā ar skandalozo dziedātāju Mailiju Sairusu (23). Popzvaigzne atgriezusies pie sava saderinātā, bet Patriks iemīlējies citā – modelē Abijā Čempionē.

Pēc šķiršanās Patriks Švarcenegers ilgi nevarēja aizmirst skandalozo dziedātāju Mailiju Sairusu. Viņš centās atgūt bijušo draudzeni, taču nesekmīgi. Bija vajadzīgs nepilns gads līdz Patriks atrada jaunu mīlestību. Viņa sirds nu pieder 19 gadus vecajai modelei Abijai Čempionei. Aizvadītajā nedēļas nogalē meitene sociālajos tīklos ievietojusi abu kopīgu fotogrāfiju, kas tapusi viņas dzimšanas dienā. Abija tērpusies melnā kleitā uz lencītēm pozē līdzās Patrikam, kurš saulaini smaida fotogrāfam, ar roku cieši apskāvis savu mīļoto meiteni. Švarcenegers draudzenes dzimšanas dienā bija tērpies baltā kreklā bez kaklasaites un galantā uzvalka žaketē.

Pēc Losandželosā pavadītās dzimšanas dienas modele devās darba darīšanās prom no pilsētas.

Mailija Sairusa no Patrika izšķīrās 2015. gada aprīlī pēc piecu mēnešu ilga romāna. Popzvaigzne drīz vien atjaunoja attiecības ar savu bijušo līgavaini, filmas „Bada spēles” aktieri Laiemu Hemsvortu, ar kuru bija sarāvusi attiecības pirms trim gadiem. Kopš šā gada janvāra Sairusas zeltnesi atkal rotā saderināšanās gredzens.

Sekojot tēva pēdās, Patriks uzsācis aktiera karjeru un šobrīd strādā pie divām filmām – „North” un „Midnight Sun”, pēdējā no kurām viņa ekrāna partnere ir Disneja filmu zvaigzne Bella Torna. Patriks ir arī uzņēmējs un strādā pie savas ēdināšanas ķēdes „Blaze Pizza”, kuru nodibināja jau 2014. gadā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram