foto: no privātā arhīva
Zīmīgā datuma 08.08.18 kāzu bums! Arī dziedātāja Aija Vītoliņa pārsteidz ar precībām
Aija Vītoliņa un Edgars Zikmanis kāzu dienā.
Slavenības
2018. gada 14. augusts, 05:40

Zīmīgā datuma 08.08.18 kāzu bums! Arī dziedātāja Aija Vītoliņa pārsteidz ar precībām

Jauns.lv

Dziedātāja Aija Vītoliņa (36) daudziem par pārsteigumu pagājušajā nedēļā izgāja pie vīra. precējās arī pazīstama dejotāja, sportiste, aktieris.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aijas Vītoliņas un grupas Tango Sin Quinto albuma Klusums prezentācija

gallery icon
61

Žurnāla “Kas Jauns" jaunākajā numurā lasāms, ka par Aijas Vītoliņas privāto dzīvi zina tikai viņas tuvāko cilvēku loks. Ne publiskos pasākumos un pat ne šova “Izklausies redzēts” finālā, kurā Aija šā gada sākumā cīnījās par uzvaru, netika manīts, ka dziedātājai līdzās būtu stiprais plecs.

Pat mūziķu vidū ziņas par Vītoliņas kāzām tika uztvertas ar neticību: sak’ – ar ko tad viņa būtu apprecējusies?!

8. augustā, jeb zīmīgajā datumā 08.08.18. savā Instagram kontā dziedātāja bija nojausmām rotaļīga, publicējot gan Mazirbes baznīcas attēlu, gan jūras piekrasti un iespaidus par Sāremā salu.

Pēc dažām dienām ar sociālo tīklu starpniecību Aija atturīgi ļāva noprast, ka ir precējusies, ievietojot kāzu bildei raksturīgu fotogrāfiju un klāt pieliekot melnu sirdi. 

Kā noskaidrojis žurnāls “Kas Jauns” Aijas izredzētais ir tetovētāju un tetovējamo aprindās labi zināmais Edgars Freimanis. Pēc laulībām Aija pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad ir Aija Vītoliņa-Freimane.

Plašāk par Aijas attiecību dzīvi, kā arī to, kura dejotāja, sportiste un aktieris laikā ap zīmīgo 08.08.18 mija gredzenus, lasiet jaunākajā žurnāla “Kas Jauns” numurā: