No nereāla tušņa viņš pārvērties siržulauzējā. FOTO
Pirms gada šis izskatīgais jauneklis bija 146 kilogramus smags tusnis. Un ļoti nelaimīgs. Tagad viss mainījies!
Trakā pasaule
2016. gada 4. marts, 14:09

No nereāla tušņa viņš pārvērties siržulauzējā. FOTO

Jauns.lv

Iedvesmojoši attēli visiem tiem vīriešiem, kuri cīnās ar lieko svaru. 22 gadus vecais Ostins parāda, ka neiespējams nav nekas – pat no nereāla tušņa kļūt par skaistuli un siržulauzēju!

Ostins Šiflets dzīvo Virdžīnijā, ASV, un ar saviem attēliem sociālajos tīklos nu iedvesmo gados jaunus rešņus visā pasaulē, ne tikai savā dzimtenē. Puisis jau bērnības un pusaudža gados neveselīga dzīvesveida dēļ bija ticis pie, maigi sakot, prāva svara. Kā tīnis viņš svēra 146 kilogramus un izskatījās nudien  resns. Tā viņu ar saukāja skolā – par Fat Boy.

Vienaudžu ņirgāšanās iespaidots, Ostins faktiski pārstāja doties uz skolu. Taču aizvainojums un sirdssāpes kalpoja arī kā laba motivācija beidzot atteikties no „makdonaldiem” un koka-kolas. Jaunietis arī pievērsās sportam trenažieru zālē un uz rezultātu ilgi nebija jāgaida. Tikai gads!

Gadu pēc treniņu sākšanas un diētas ievērošanas, 22 gadu vecumā viņš nu sver 75 kilogramus. „Es atkal esmu iemīlējis dzīvi,” saka puisis, kuram izdevās uzveikt smago aptaukošanos.

 

Kasjauns.lv/Foto: Caters