Džūlija Robertsa nopērk otru māju Malibu, pretējā ielas pusē pirmajai. FOTO
Šī ir otra māja Malibu, ko iegādājusies Holivudas dīva Džūlija Robertsa. Aktrisei pieder vēl vismaz trīs dzīvokļi Ņujorkā, rančo Ņūmeksikā un divi īpašumi Havaju salās, no kuriem vienu viņa cenšas pārdot.
Slavenības
2016. gada 4. marts, 17:30

Džūlija Robertsa nopērk otru māju Malibu, pretējā ielas pusē pirmajai. FOTO

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes Džūlijas Robertsas (48) jaunais īpašums Malibu, ko aktrise iegādājusies par 6.84 miljoniem ASV dolāru, atrodas turpat līdzās iepriekš iegādātajam. Atliek tikai pāriet ielu!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Daži cilvēki kolekcionē markas, daži sporta relikvijas, bet zvaigznes kolekcionē multi miljonus vērtus īpašumus – tā ar Džūlijas Robertsas jauno pirkumu iepazīstina daži ārzemju plašsaziņas līdzekļi.

Robertsa ar vīru kinooperatoru Danielu Moderu kļuvuši par otras Malibu mājas īpašniekiem. Interesanti, ka tā atrodas turpat līdzās iepriekš iegādātajam īpašumam! Jaunajā mājā ir trīs guļamistabas un divas vannasistabas. Ēka celta aizvadītā gadsimta piecdesmitajos gados. Džūlija jau gadu cīnījās ar nu jau bijušajiem īpašniekiem, lai iegūtu māju savā īpašumā. Pirkšanas un pārdošanas līgums noformēts pērnā gada nogalē.

Aktrises jau ģimenei pieder viens īpašums Malibu. 2003. gadā par 6.4 miljoniem ASV dolāru iegādātais īpašums atrodas ielas pretējā pusē un no tā ir nodrošināta pieeja okeānam. Māja ir ievērojami lielāka – tajā ir piecas guļamistabas un sešas vannasistabas.

Jauno īpašumu no okeāna šķir viena sāniela, tas ir mazāks, taču tā cena salīdzinoši augstāka.

Turīgi cilvēki par visiekārojamāko Malibu rajonu sauc „Point Dume”, kur atrodas abas Robertsas mājas. Pārdošanā izliktais īpašums aktrisei šķita vēl jo kārdinošāks sava izvietojuma dēļ. Lai nonāktu no vienas mājas otrā, atliek tikai pāriet ielu. Iespējams, tieši tāpēc Robertsa bija gatava tik ilgi gaidīt, lai šo māju varētu visbeidzot saukt par savu.

Abas Malibu mājas nav Džūlijas Robertsas vienīgie īpašumi. Izdevums „Variety” izzinājis, ka aktrisei pieder vismaz trīs dzīvokļi privātajā „Gramercy Park” rajonā Ņujorkā, rančo Ņūmeksikā (ASV) un divi īpašumi Havaju salās, kam ir tieša pieeja okeānam.

Aktrise šobrīd vēlas pārdot vienu no saviem Havaju salu īpašumiem, prasot par to 21.95 miljonus ASV dolāru. Aktrise cenu ir samazinājusi, iepriekš viņa par to vēlējās saņemt 29.85 miljonus ASV dolāru.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press