Britnija priecē savu publiku ar apbrīnojami labu figūru. FOTO
Pirms diviem gadiem kritiķi nopēla Britnijas Spīrsas augumu, norādot, ka popzvaigzne esot par apaļīgu šādiem augumu atkailinošiem tērpiem. Intensīvs darbs sporta zālē un diēta atmaksājusies – tagad pat kritiķi „dzied slavas dziesmu”, uzskatot, ka šobrīd Britnijas figūra esot labāka nekā jebkad agrāk.
Slavenības
2016. gada 5. marts, 06:21

Britnija priecē savu publiku ar apbrīnojami labu figūru. FOTO

Jauns.lv

Tikai dažas dienas pirms mēnesi garā atvaļinājuma, popzvaigzne Britnija Spīrsa (34) priecējusi Lasvegasas atpūtas kompleksa un kazino „Planet Hollywood” publiku ar savu šovu „Piece Of Me”. Dziedātāja, kas agrāk cīnījusies ar svara problēmu, bija lieliskā formā. Izcilā!

Pirms diviem gadiem, kad Britnija Spīrsa uzsāka savu šovu Lasvegasā, kritiķi viņai pārmeta, ka popzvaigzne esot par apaļīgu šādiem kabarē stila tērpiem, kas tik ļoti atsedz augumu. Britnija to ļoti pārdzīvoja. Lai arī viņa apmeklēja jogas nodarbības un trīs reizes nedēļā stundas garumā nodevās kardio vingrojumiem, vēlamais rezultāts netika sasniegts.

Taču kritika mudināja viņu strādāt vēl intensīvāk. Pēc laika preses slejās vīdēja recenzijas, kurās viņas augums jau tika slavēts, ne pelts.

Nesen atklātībā nonākušas jaunas fotogrāfijas no šova „Piece Of Me”. Nu kritiķi mūziķei „dzied slavas dziesmu”, atzīstot, ka Britnija šobrīd ir izcilā formā. Daži pat apgalvo, ka labākajā, kādā jebkad bijusi!

Aizvadītajā nedēļā Britnija savā „Instagram” blogā ievietoja īsu fragmentu no jaunā mūzikas video dziesmai „Girls Just Wanna Have Fun”. Tajā divu bērnu māmiņa redzama melnā bikini. Viņas vēders ir nevainojami plakans, bet labo sānu un kreiso augšstilbu rotā divi milzīgi neīsti tetovējumi.

Nu popzvaigzne nevainojamo augumu un lielos uzzīmētos „tetovējumus” atrādījusi arī uz skatuves Lasvegsā.

Savu šovu „Piece Of Me” Britnija uzsāka 2013. gada 27. decembrī. Pērn „Planet Hollywood” pagarināja līgumu ar dziedātāju līdz pat 2017. gada nogalei.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press