foto: Vida Press
Megana Mārkla nejauši atsedz mežģīņu krūšturi, ļaujot vaļu kritiķu sašutumam
Prinča Harija sieva Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2018. gada 7. augusts, 07:26

Megana Mārkla nejauši atsedz mežģīņu krūšturi, ļaujot vaļu kritiķu sašutumam

Jauns.lv

Nedēļas nogalē, savā 37. dzimšanas dienā, Saseksas hercogiene Megana apmeklēja vīra skolas laika drauga Čārlija van Straubenzija kāzas. Modes nama „Club Monaco” kleitā, „Aquazzura” kurpēs un ar „Philip Treacy” cepurīti galvā Megana izskatījās šika un eleganta. Taču par kādu sīku un citādi nenozīmīgi misēkli tagad runā vairāk par visu!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Meganas Mārklas pikantais misēklis

gallery icon
5

Kādā brīdī nejauši atpogājušās dažas no hercogienes kleitas podziņām, atsedzot nedaudz no Meganas Mārklas melnā mežģīņu krūštura, par ko tagad sabiedrības kuluāros runā kā par „misēkli ar tērpu”.

Jaunās karaļnama pārstāves fani ieminējušies, ka pilnīgi ticams, ka tērpa autors, radot šo kleitu, jau bija iecerējis, ka neliela mežģīņu maliņa ir redzama. Pat, ja tā nebija domāts, te neizskatās pēc lielas „ķibeles ar tērpu”. Turklāt, visi zina, ka sievietes valkā krūšturus – par ko gan jāceļ brēka?

Megana Mārkla un princis Harijs draugu kāzās

4. augustā savu 37. dzimšanas dienu svinēja Saseksas hercogiene Megana, svētkus atzīmējot kāda cita pāra īpašajā dienā - vīra draugu ...

gallery icon
25

Taču ir cilvēki, kas skrupulozi seko visam, ko jaunā Saseksas hercogiene uzvilkusi un gatavi kritizēt katru viņas soli.

Kāda no interneta lietotājām savā „Twitter” blogā ierakstījusi, ka Megana uz kāzām saģērbusies tik tumšā tērpā, kā, dodoties uz bērēm, un visticamāk, ka tīšām pazibinājusi krūšturi kameru priekšā.

„Līgava ar līgavaini izskatījās jauni un skaisti, bet Megana viņus aizēnoja ar savu apzināto misēkli ar tērpu,” ir svēti pārliecināta „Twitter” lietotāja Džoja Mussa.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās