Viena no Olsenu dvīnēm bijusi ar mieru filmēties "Pilna māja" turpinājumā, otra ne
Māsiņas Olsenas šā gada februārī un 1991. gadā ar Mišelas Teneres lellītēm.
Slavenības
2016. gada 6. marts, 17:15

Viena no Olsenu dvīnēm bijusi ar mieru filmēties "Pilna māja" turpinājumā, otra ne

Jauns.lv

Daudzi ar nepacietību gaidīja deviņdesmitajos gados populārā seriāla „Pilna māja” („Full House”) turpinājumu un jutās vīlušies, uzzinot, ka tajā nepiedalīsies mazās Mišelas Teneres atveidotājas Mērija Keita un Ešlija Olsenas (29). Līdz ar turpinājuma debiju straumēšanas vietnē „Netflix”, atklāts, kāpēc slavenās dvīnes nav redzamas seriālā.

Mērija Keita un Ešlija Olsenas uzsāka filmēties seriālā „Pilna māja”, kad bija vien deviņus mēnešus vecas. Taču no dalības seriāla turpinājumā „Fuller House” („Pilnāka māja”) slavenās aktrises, uzņēmējas un modes dizaineres atteikušās. Jaunā projekta izpildproducents Bobs Bojets sarunā ar slavenību žurnālu „People” pastāstījis sabiedrībai, kāds patiesībā bijis dvīņumāsu lēmums.

„Ešlija teica – ‘Es neesmu bijusi kameru priekšā kopš 17 gadu vecuma un nejūtos vairs pārliecināta, lai tēlotu’,” norādījis Bojets. „Mērija Keita teica – ‘Būtu jāpiedalās tikai man, jo Eša nevēlas. Taču šis mums ir absolūti nepiemērots laiks.’”

Pēc dalības seriālā „Pilna māja” (1987-1995) Olsenas nofilmējušās tādās kinolentēs kā „Billboard Dad” (1998) un „New York Minute” (2004). Kopš 2004. gada dvīņumāsas kopā vairs nav filmējušās kino.

Tiesa, Ešlijas Olsenas pēdējā loma bija 2010.gada filmā „I'm Still Here”, bet Mērija Keita Olsena pēdējoreiz bija redzama 2011.gada kinolentē „Beastly”.

Pārējie seriāla aktieri netur ļaunu prātu uz dvīņu māsām, kuras ir vienīgās no oriģinālā sastāva, kas nepiedalās turpinājumā. Tajā pašā žurnāla „People” intervijā aktieris Deivs Kuljē māsiņas dēvē par „savu ģimeni” un pat aizstāv viņu lēmumu neatgriezties uz ekrāniem. „Manuprāt, viņām ir atšķirīgs dzīves skatījums,” uzskata Kuljē, kurš seriālā atveido tēvoci Džouiju. „Kad sanākam kopā un atceramies vecos laikus, viņas vēl bija mazuļi. Viņas nevar dalīties šajās atmiņās (jo šo laiku neatceras). Es īsti nevaru runāt viņu vārdā, taču labi saprotu, kāpēc viņas neizjūt to pašu sentimentu, ko mēs pārējie.”

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas