Holivudas zvaigzne nopērk māju, izremontē un pārdod. Un tā regulāri. FOTO
Aktrise Ešlija Bensone vēlas pārdot pirms četriem gadiem iegādātu māju, ko viņa pilnībā izremontējusi un iekārtojusi pēc savas gaumes. Šīs mājas iepriekšējie saimnieki bijuši popzvaigzne Kailija Minoga un grupas „Eurythmics” mūziķis Deivs Stjuarts.
Slavenības
2016. gada 7. marts, 04:27

Holivudas zvaigzne nopērk māju, izremontē un pārdod. Un tā regulāri. FOTO

Jauns.lv

Seriālu „Days of our Lives” un „Pretty Little Liars” aktrise Ešlija Bensone (26) pārdod māju vienu pēc otras. Turklāt ar peļņu!

Ja esi Holivudas zvaigzne – tev jābūt arī smalkai mājai. Aktrisei Ešlijai Bensonei ir tikai 26 gadi, bet viņa īsā laika posmā jau vēlas pārdot otru savu māju. Aizvadītā gada septembrī viņa par 4.15 miljoniem ASV dolāru nopirka greznu māju Beverlihilsā, bet jau pāris mēnešus vēlāk gribēja to pārdot par 4.395 miljoniem ASV dolāru. Šajā īsajā laika posmā Bensone tā arī neievācās uz dzīvi 2006. gadā celtajā mājā. Nav zināms, vai aktrisei šo īpašumu jau izdevies pārdot jeb varbūt viņa pārdomājusi un izvēlējusies to tomēr paturēt...

Šobrīd aktrise vēlas pārdot 2012. gadā iegādāto māju Holivudhilsā. Pirms četriem gadiem par 2.2 miljoniem ASV dolāru iegādāto īpašumu viņa izremontējusi un tagad par to prasa 2 995 000 ASV dolāru.

Pārdošanā izliktā māja ir krāšņa. Īpašums, kas atrodas aiz apsargātiem vārtiem, var lepoties ar interjera detaļām, kas veidotas trīsdesmito gadu stilā, kā arī peldbaseina teritoriju, ko rotā spožu lampiņu virtenes.

Iepriekš šo māju par savu saukusi arī ne viena vien superzvaigzne. Pēc gadsimtu mijas īsu laiku tajā mitinājās austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga. Vēlāk viņa to pārdeva grupas „Eurythmics” mūziķim Deivam Stjuartam.

Ešlija Bensone māju pārdod ar nekustamo īpašumu aģentūras „Hilton & Hyland’ palīdzību. Šī firma pārdod arī „Playboy” māju.

Aktrise un modele Ešlija Bensone pazīstama pēc lomas ziepju operā „Days of our Lives” (2004-2007), seriāliem „Īstvika” ( „Eastwick”, 2009-2010) un „Mazās jaukās meles” („Pretty Little Liars”, kopš 2010. gada) un filmas „Neprātīgās brīvdienas” („Spring Breakers”, 2012).

Ešlija kino debitēja 2004. gadā ar lomu filmā „13 Going on 30”.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press