Kāpēc Sarandonas meita atlaiž no darba auklīti?
Aktrises Evas Amuri vīrs sporta komentētājs Kails Martino nekavējoties atlaidis no darba meitas auklīti, kura sākusi viņam sūtīt seksuāla rakstura īsziņas sievas prombūtnes laikā.
Slavenības
2016. gada 7. marts, 09:39

Kāpēc Sarandonas meita atlaiž no darba auklīti?

Jauns.lv

Mēneša laikā aktrises Sūzenas Sarandonas meita aktrise Eva Amuri (30) no darba atlaidusi jau otru savas meitas auklīti.

Sūzenas Sarandonas meita Eva Amuri atzīst, ka bijusi spiesta atlaist tikai nesen darbā pieņemto auklīti, jo viņa sūtījusi seksuāli provokatīvas ziņas aktrises vīram, sporta komentētājam Kailam Martino, ar kuru Amuri ir precējusies sešus gadus.

Eva savā blogā raksta, ka bija devusies darba darīšanās uz Ņujorku, kad Kails saņēma mobilā tālruņa īsziņu no auklītes ar sekojošu tekstu. „Ak, mans Dievs. Meitenīt, vai esmu tev teikusi, cik juteklisks un seksīgs ir mans boss. Gribētu izdr**t viņu līdz smadzenēm ha haah. Skāde tik, ka viņam, šķiet, nepatīk kuplas latino sievietes, kurām ir kur ieķerties.”

Amuri vīrs Kails Martino sākotnēji uzskatīja, ka auklīte sarkst un bālē, jo ziņu kļūdas pēc nosūtījusi viņam, un tā patiesībā bijusi domāta citam adresātam. Viņš gaidīja biklu atvainošanās īsziņu, taču tāda nesekoja.

„Izskatījās pēc lielas „kļūdas”, tomēr tajā pat laikā bija savādi, jo vīrs tik tikko bija saticis šo personu kopš viņas pieņemšanas darbā,” raksta Amuri.

„No vienas puses viņš to uztvēra kā smieklīgu misēkli, taču no otras puses jutās bezgala neveikli, nespējot pat domāt, ka tagad nāksies tik galā ar mulsumu un runāt par šo tik neērto situāciju.”

Tā kā auklītei bija jāierodas darbā pēc nepilnas stundas, Kails aizveda pusotru gadu veco meitu uz Mārlovu brokastīs, bet atgriežoties viņam pavērās pavisam savāda aina.

„Kad Kails jau bija nonācis uz piemājas celiņa, viņš paskatījās augšup un ieraudzīja viņu – slepus noraugāmies caur MŪSU GUĻAMISTABAS loga aizkariem.”

Nojaušot, ka auklīte varētu būt „spējīga uz visu”, pirms sarunas ar šo sievieti, Evas vīrs aktivizēja sava tālruņa balss ieraksta aplikāciju. Lai pēc tam nebūtu jāuzklausa divas absolūti atšķirīgas stāsta versijas no katras iesaistītās puses.

Pēc tam, kad auklīte sagaidīja Kailu pie durvīm, uzrunājot „zemā un sulīgā balsī”, viņš tai pajautāja, ko sieviete darījusi viņa guļamistabā. Uz to auklīte mierīgi atbildējusi „gaidīju tevi”.

Jautājot sievietei par īsziņu, viņa atvainojusies, apgalvojot, ka esot tikai „ākstījusies ar draudzeni un nav gribējusi neko ļaunu”. Tomēr Kails pieņēmis lēmumu izrakstīt auklītei čeku par nostrādāto laiku un uzteikt darbu viņa mājā.

„Bija skaidrs, ka tā šī ziņa nebija kļūda. Ja tā būtu bijusi kļūda, viņa justos nokaunējusies, izmisīgi vēloties visu atkal vērst par labu (es zinu kā tas ir, esmu kļūdījusies ar īsziņu tekstiem),” norāda Eva.

„Šis teksts bija kā izlūkgājiens, lai pārbaudītu, kā vīrs reaģē un vēlāk, kad viņi būtu vieni, dotu viņai iespēju uzsākt seksuāli tendētu dialogu.”

„Kā gan šī persona, kurai ĻOTI dāsni maksājām par mūsu mazās meitas pieskatīšanu, kā gan viņa atļāvās izmantot savu laiku ar manu bērnu, manā MĀJĀ, lai izplānotu kā lenkt manu vīru un izpostīt manu ģimeni!”

Pirms trim nedēļām Eva savā blogā rakstīja, cik sagrauta jūtas, jo bijusi spiesta atlaist no darba auklīti, kas pie viņas bija nostrādājusi pusotru gadu un kuru viņa ar meitu uzskatījusi kā daļu no ģimenes. Toreiz Eva neatklāja iemeslus, kāpēc uzteikusi auklītei darbu. Aktrise bija vien norādījusi, ka „pieķērusi viņu melos nopietnā jautājumā”.

Šajā pašā bloga ierakstā Amuri arī stāstīja, cik grūti bijis atrast auklītei aizvietotāju, līdz viņa beidzot „pārrunās sastapusi brīnišķīgu sievieti, kura ir gudra, atbildīga, jautra un rūpīga”, kura uzreiz iepatikusies viņas meitai un kuru viņa pieņēmusi darbā jau tajā pašā dienā, kad vīrs atgriezies no komandējuma.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press