Desmit mēnešus vecās princeses Šarlotes brīvdienu foto sniegā!
Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ar abiem bērniem tikko kā atgriezušies no brīvdienām Francijas Alpos. Abi jaunie vecāki ir kaislīgi slēpotāji, bet līdz ar bērnu nākšanu pasaulē viņiem nebija sanācis doties uz kalniem. Nu ģimene vēlas pēc iespējas ātrāk iemācīt slēpot arī Džordžam un Šarlotei.
Slavenības
2016. gada 7. marts, 16:19

Desmit mēnešus vecās princeses Šarlotes brīvdienu foto sniegā!

Jauns.lv

Princis Viljams (33) ar sievu hercogieni Ketrīnu (34) un abiem bērniem, divus gadus vecos princi Džordžu un desmit mēnešus veco princesi Šarloti, devušies pirmajās kopīgajās ģimenes brīvdienās uz Francijas Alpiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Cenšoties sargāt savas ģimenes privātumu, princis Viljams ar ģimeni atpūtas braucienā devies „slepus”, iepriekš par plānoto vizīti neinformējot Britu preses pārstāvjus, kas nu sacēlis veselu jezgu Britu salās.

Prinča Viljama ģimene brīvdienās devusies jau aizvadītajā trešdienā. Viņi lauzuši iesīkstējušo karaļnama tradīciju: informēt presi, ja kāds no karaliskās ģimenes plānojis doties slēpot uz kalniem. Šādās reizēs vienmēr līdzi aicināta arī fotogrāfu grupa, kas iemūžinājusi ģimenes atpūtu kalnos. Viljams ar ģimeni daudz labprātāk izvēlējies pamest valsti, neinformējot par to plašākas tautas masas.

Tā vietā ģimene līdzi uzaicinājusi vienu vienīgu preses asociācijas fotogrāfu, kam uzticējusi uzņemt dažas pozētas fotogrāfijas. Par ceļojumu ģimene sabiedrībai pastāstījusi vien svētdien, kad jau bija atgriezusies mājās Britu salās. Taču pāris aizvien atsakās nosaukt konkrētu vietu, kur pavadījuši sniegotās brīvdienas.

Viljama un Ketrīnas rīcība daudzus nepārsteidz, jo šī ģimene jau agrāk žēlojusies par to, ka bieži tiek traucēta viņu privātā dzīve un viņi ļoti rūpējas, lai pasargātu bērnus no pārliekas publicitātes.

Jaunais karaļpāris arī agrāk norādījis, ka vēlas kontrolēt to informāciju un attēlu publiskošanu, kas skar viņu ģimeni. Bieži vien Kesingtonas pils oficiāli publiskoto fotosesiju autore bijusi pati Ketrīna. Viņa fotografējusi dēla prinča Džordža pirmo dienu bērnudārzā un bijusi oficiālo fotogrāfiju autore attēliem, kas izplatīti par godu princeses Šarlotes sešu mēnešu jubilejai.

Līdz ar pirmā bērna, prinča Džordža, piedzimšanu, ģimene lauza gadsimtiem seno tradīciju – pirmajai mazuļa fotosesijai pieaicināt vienu no labākajiem fotogrāfiem. Mazā Džordža pirmo oficiālo attēlu uzņēma vectēvs – hercogienes Ketrīnas tētis Maikls Midltons.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ir kaislīgi slēpotāji, taču līdz ar bērnu piedzimšanu viņiem nebija sanācis doties uz kalniem. „Ģimene devās uz Francijas Alpiem dažu dienu garās brīvdienās un vēlējās ar sabiedrību padalīties ar dažām fotogrāfijām no ceļojuma,” norādījis pils pārstāvis.

Kāda no ģimenei tuvu stāvošām personām norāda, ka jaunie vecāki vēlas iemācīt arī bērniem slēpot, cik drīz tas vien būs iespējams, cerībā, ka arī viņu atvases būs mantojušas tādu pašu sporta mīlestību, kā abi vecāki.

Viljams un Ketrīna bija iecienījuši doties uz kalniem slēpot jau tad, kad nebija vēl precēts pāris.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press