foto: Vida Press
Princis Harijs lūdzis hercogienes Ketrīnas piekrišanu, lai varētu precēt Meganu Mārklu
Prinča Viljama un prinča Harija ģimenes vieno ļoti sirsnīgas attiecības. Pēc tam, kad Viljams saderinājās ar Ketu Midltoni, princis Harijs viņu dēvēja par savu lielo māsu, kādas viņam nekad nebija bijis.
Slavenības
2018. gada 27. jūlijs, 16:11

Princis Harijs lūdzis hercogienes Ketrīnas piekrišanu, lai varētu precēt Meganu Mārklu

Kasjauns.lv

Princi Hariju ar brāļasievu Kembridžas hercogieni Ketrīnu vieno īpaši sirsnīgas attiecības. Karaļnama reportiere Keitija Nikola apliecina, ka pirms kāzām ar bijušo aktrisi Meganu Mārklu princis vērsies pie svaines, lai lūgtu viņas piekrišanu šīm kāzām. Tik svarīgs Harijam ir hercogienes Ketrīnas viedoklis!

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
53

„Harijs un Keita ir ļoti tuvi,” žurnāla „Grazi” britu izdevuma žurnālistei Nikolai norādījis zinātājs. „Ketrīna ir viņam kā padomdevēja un viņš vēlējās dzirdēt viņas piekrišanu arī šajā jautājumā.” Hercogiene bez liekas vilcināšanās apstiprinājusi vīrabrāļa nākamās sievas izvēli un ar „atplestām rokām” uzņēmusi Meganu karaliskajā ģimenē, palīdzot jaunajai radiniecei tajā iejusties. Ketrīna devusi Meganai dažus vērtīgus padomus pirms viņas pirmās iziešanas sabiedrībā kā Saseksas hercogienei Bekingemas pils pagalmā rīkotajos dārza svētkos. Karaļnamam tuvu stāvošais cilvēks zina teikt, ka Megana un Ketrīna satiekoties vismaz reizi nedēļā. „Keita Meganai ir darījusi zināmu, ka viņa vienmēr ir mīļi gaidīta apartamentos Kensingtonas pilī, kur dzīvo Kembridžu ģimene,” norāda Nikola.

foto: Vida Press
Runā, ka hercogienes Ketrīnas ienākšana karaliskajā ģimenē Harijam ļoti palīdzējusi aizpildīt mirušās mammas trūkumu. Pēc Diānas nāves Harijam nebija neviena, uz ko emocionāli paļauties.

Ketrīna ir tik sirsnīga pret Meganu, jo viņa vēlas, lai vīrabrālis justos labi. Runā, ka hercogienes Ketrīnas ienākšana karaliskajā ģimenē Harijam ļoti palīdzējusi aizpildīt mirušās mammas trūkumu. „Pēc Diānas nāves šo tukšumu neaizpildīja neviens. Harijam nebija neviena, uz ko emocionāli paļauties. Keita palīdzējusi aizpildīt šo trūkumu.”

„Kad Ketrīna un Viljams saderinājās, Harijs viņu sauca par savu lielo māsu, kādas viņam nekad nebija bijis. Viņš bieži iegriežas brāļa ģimenes apartamentos Kensingtonas pilī, kur Ketrīna pagatavo ceptu cāli, kas ir viņa iecienītākais ēdiens.”