foto: Swan Gallet/WWD/REX/ Vida Press
Modele Kārlija Klosa saradojas ar Trampa ģimeni un parāda sešu ciparu vērtu saderināšanās gredzenu
"Victoria's Secret" modele Kārlija Klosa (attēlā) drīz ASV prezidenta meitu Ivanku Trampu dēvēs par māsiņu.
Slavenības
2018. gada 30. jūlijs, 06:23

Modele Kārlija Klosa saradojas ar Trampa ģimeni un parāda sešu ciparu vērtu saderināšanās gredzenu

Kasjauns.lv

ASV prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka Trampa modeli Kārliju Klosu publiski nodēvējusi par savu „māsiņu”, sveicot viņu ar saderināšanos. Klosa pieņēmusi Trampas vīrabrāļa Džoša Kušnera bildinājumu un pavisam drīz Ivanku Trampu sauks par savu svaini.

„Victoria’s Secret” modele Kārlija Klosa un viņas ilggadējais draugs Džošs Kušners saderinājušies „romantiskas nedēļas nogales laikā Ņujorkā”, – vēsta slavenību žurnāls „People”.

Kārlija Klosa un Džošs Kušners

Kārlija Klosa un Džošs Kušners.

gallery icon
12

Modele savā „Instagram” blogā arī pati pavēstījusi priecīgos jaunumus, ierakstot: „Mīlu tevi vairāk, nekā vārdos var izteikt. Džoš, tu esi mans labākais draugs un dvēseļu biedrs. Nevaru vien sagaidīt, kad mūžam būsim kopā.”

Džoša Kušnera brālis Džareds Kušners ir prezidenta Donalda Trampa vecākais padomnieks un ir precējies ar prezidenta vecāko meitu un viņa padomnieci Ivanku Trampu. Kad 25 gadus vecā supermodele salaulāsies ar savu 33 gadus veco līgavaini, Ivanka oficiāli kļūs par viņas svaini.

„Tik ļoti laimīga par tevi un Džošu!” – pēc Karlijas Klosas paziņojuma par saderināšanos, „Instagram” blogā ierakstījusi Ivanka. „Jūtos svētīta, ka būsi mana māsa (!!!) Kārlija, un gaidu desmitiem gadu, kuru laikā radīsim kopīgas atmiņas kā ģimene!”

foto: Instagram

Arī Džošs Kušners saderināšanos atzīmējis sociālajos tīklos, publiskojot Kārlijas fotogrāfiju un parakstot to ar vienu īsu vārdu: „Līgava”.

fiancée ❤️

A post shared by Joshua Kushner (@joshuakushner) on

Ivanka Trampa sociālajos tīklos apsveikusi arī vīrabrāli un uzrakstījusi sekojošas rindas: „Tik neticami laimīga par tevi, Džoš! Jūs ar Kārliju esat svētīti, ka esat atraduši viens otru. Lai jums abiem dzīve piepildīta ar mīlestību, smiekliem un piedzīvojumiem!”

foto: Instagram

Kārlija Klosa un Džošs Kušners iepazinās 2012. gadā. Visus šos gadus abi centušies sargāt savu privāto dzīvi no plašākas publicitātes. Kārlija, kas ir ļoti aktīva sociālajos tīklos, reti publicējusi sava drauga fotogrāfijas, kā arī paparaci reti kad abus kopā nofotografējuši, apmeklējam sabiedriskus pasākumus.

Klosa apliecina, ka 2016. gadā prezidenta vēlēšanās balsojusi par Hilariju Klintoni. Viņa izvairījusies no publiskiem izteikumiem par Donaldu Trampu un Kušneru ģimeni.

Ivanka Trampa ar vīru apmeklē oficiālās pusdienas Baltajā namā

ASV prezidenta Donalda Trampa meita un padomniece Ivanka Trampa ar vīru Džaredu Kušneru apmeklē oficiālās pusdienas Baltajā namā. Viņa ģērbusies ...

gallery icon
6

Klosa nesen sociālajos tīklos arī parādījusi sava līgavaiņa, riska kapitāla investora Džoša Kušnera pasniegto saderināšanās gredzenu. Zinātāji jau novērtējuši, ka šis daudzu karātu vērtais rombveida briljants, ko ieskauj mazāki platīna stīpiņā iestrādāti briljantiņi, līgavainim izmaksājis summu, kas rakstāma sešiem cipariem.