foto: Vida Press
Mila Kunisa vaino sevi par „briesmīgo” šķiršanos no Makolija Kalkina
Mila Kunisa un Makolijs Kalkins astoņus gadus bija pāris. Abi izšķīrās 2011. gadā.
Slavenības
2018. gada 26. jūlijs, 10:59

Mila Kunisa vaino sevi par „briesmīgo” šķiršanos no Makolija Kalkina

Kasjauns.lv

Viņa tagad ir precējusies ar aktieri Eštonu Kačeru un kļuvusi par divu bērnu māmiņu. Viņš ir kopā ar aktrisi Brendu Songu. Taču ne tik sen ukraiņu izcelsmes aktrise Mila Kunisa un Ziemassvētku komēdijas „Viens pats mājās” zvaigzne Makolijs Kalkins bija pāris.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mila Kunisa un Makolijs Kalkins bija kopā astoņus gadus. 2011. gada janvārī viņi izšķīrās. Mila šo dēvē par „briesmīgu, briesmīgu šķiršanos” un nesen publiski atzinusies, ka tikai viņa pie tās vainojama.

foto: Vida Press

Viesojoties Daksa Šeparda veidotajā pārraidē „Armchair Expert” Mila Kunisa pirmo reizi publiski runājusi par savu šķiršanos no aktiera Makolija Kalkina. „Divdesmit gadu vecumā es biju visīstākā pak**a, un būšu pirmā, kas to atzīs,” 34 gadus vecā aktrise norādījusi Šepardam, kurš ir precējies ar šovu „Bad Moms” un „Bad Moms Christmas” kolēģi Kristenu Belu.

Makolijs Kalkins un Mila Kunisa.

gallery icon
8

„Man bija vajadzīgs ilgs laiks, lai to atzītu. Lai iznāktu no skapja un pateiktu – vai ziniet ko, es biju draņķe, es to atzīstu un apzinos.”

Kunisa, kura 2012. gadā sāka satikties ar savu nākamo vīru komiķi Eštonu Kačeru, nenosauc konkrētu iemeslu, kas novedis pie šķiršanās, taču atzīst, ka tikai viņa viena vainojama visā, tikai viņa viena „salaidusi visu dēlī”.

Eštona Kačera un Milas Kunisas ģimene

Holivudas aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa slepeni apprecējās 2015. gada jūlijā, deviņus mēnešus pēc tam, kad pasaulē bija ...

gallery icon
32

„Es sabojāju visu ar to, ko darīju, es sabojāju visu, kā es to darīju. Kad biju brīva, sev teicu: ‘Man tagad vajag sevi saprast. Man nepieciešams izprast, kāpēc es darīju to, ko darīju.’”

„Taču tas bija tik sen... Manuprāt, pietiekami daudz laika jau ir aizritējis,” norāda Kunisa. „Domāju, ka mūsu kopīgie draugi jau visiem visu piedevuši.”

Makolijs Kalkins nogriezis matus

Makolijs Kalkins nogriezis matus.

gallery icon
11

Eštons Kačers un Mila Kunisa iepazinās seriāla „That ‘70s Show” uzņemšanas laikā 1998. gadā, kur atveidoja iemīlējušos tīņus. Kunisai bija tikai 14 gadu, kad viņa uzsāka darbu šajā seriālā, bet Eštonam – 20. Viņi pie projekta strādāja no 1998. gada līdz 2006. gadam.

Romantiskas attiecības īstajā dzīvē abi uzsāka tikai 2012. gada aprīlī, dažus mēnešus pēc Kačera šķiršanās no aktrises Demijas Mūras, ar kuru viņš bija precējies sešus gadus.

Mila Kunisa un Eštons Kačers ar meitu

2014. gada 1. oktobrī Mila Kunisa un Eštons Kačers sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto meitiņu Vaiatu Izabellu.

gallery icon
8
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās