Simsona sieva izrotā sevi un meitas ar hennu. FOTO
Ieva Simsone atrāda jaunāko hennas tetovējumu, kas tapa uz viņas kreisās rokas. Meitas Eimija Pola un Patrīcija Paula novērtē mammas padarīto darbu.
Slavenības
2016. gada 8. marts, 07:23

Simsona sieva izrotā sevi un meitas ar hennu. FOTO

Jauns.lv

Hokeja kluba Rīgas „Dinamo” tehniskais direktors un TV raidījuma „Superbingo” vadītāja Armanda Simsona sieva Iveta aizrāvusies ar hennas tetovējumu radīšanas mākslu.

Pasaulē strauji pieaugusi hennas tetovējumu popularitāte. Tetovējumi, kas zīmēti no dabīgas hennas pastas, ļauj ikvienam izdaiļot savu ķermeni. Šai mākslai jau ilgāku laiku ļaujas arī Armanda Simsona ģimenes sievietes – viņa sieva Iveta, kura ir galvenā māksliniece un radošo ideju autore, kā arī trīs meitas – Patrīcija Paula, Eimija Pola un Heidija Petra.

 „Tā kā ģimenē aug trīs meitas, tad pucēšanās ir neizbēgama, un hennošanās mums ir regulārs rituāls. Meitenēm patīk arī zelta krāsas pagaidu tetovējumi,” norādot uz meitas izdaiļoto pieri portālam Kasjauns.lv saka Iveta Simsone. Turklāt uz hennošanos pieprasījums aug teju katru dienu, un pie Ivetas pucēties nāk arī meitu draudzenes ar mammām. Trīs meitu mammai patīk savu radošo talantu realizēt arī mājas dekorēšanā, tādēļ viņa uz katriem svētkiem īpaši piedomā gan par telpu dekorējumu, gan galda noformējumu.

 

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica