foto: Vida Press
Šī Meganas Mārklas unikālā kleita esot jāfotografē un jāredz visiem
Slavenības
2018. gada 26. jūlijs, 07:34

Šī Meganas Mārklas unikālā kleita esot jāfotografē un jāredz visiem

Kasjauns.lv

Stila eksperti ļoti cildina Meganas Mārklas trenča kleitu, kurā viņa apmeklēja Nelsona Mandelas simtgadei veltītas izstādes atklāšanu Londonā. Šis tērps esot pelnījis, lai to fotografētu, ierāmētu un izliktu izstādē visu apskatei, – slavina modes entuziasti.

foto: Vida Press
Izstādes atklāšanu Londonā Megana Mārkla apmeklēja kanādiešu zīmola „Nonie” darinātā maigi rozā trenča kleitā.

Nelsona Mandelas simtgadei veltīto izstādi Megana Mārkla apmeklēja kopā ar vīru princi Hariju. Saseksas hercogiene šim pasākumam bija izvēlējusies trenča kleitu, ko darinājis kanādiešu apģērbu zīmols „Nonie”.

foto: Vida Press

Tērpu viņa bija papildinājusi ar „Mulberry Clifton” somiņu (tās cena izpārdošanu laikā ir 600 sterliņu mārciņu, savukārt oriģinālā cena ir 750 sterliņu mārciņu), neitrālas krāsas augstpapēžu laiviņām un nagliņauskariem.

foto: Vida Press

Megana Mārkla slavenajā trenča kleitā

Nelsona Mandelas simtgadei veltītas izstādes atklāšanu Londonā Megana Mārkla apmeklēja kanādiešu zīmola „Nonie” darinātā maigi rozā trenča kleitā.

gallery icon
34

Kopš kāzām ar princi Hariju Megana oficiālu pasākumu apmeklēšanai vairākkārt izvēlējusies tērpus maigi rozā krāsā. Savam pirmajam oficiālajam pasākumam – dārza svētkiem Bekingemas pils pagalmā – kā Saseksas hercogiene viņa izvēlējās persiku rozā kleitu, ko darinājis zīmols „Goat”.

Arī karalienes oficiālo dzimšanas dienas pasākumu un „Trooping The Colour” parādi Megana apmeklēja gaiši rozā tērpā. Viņa gan pārkāpa karalisko protokolu, atsedzot kailus plecus, taču citādi „Carolina Herrera” tērps viņai izskatījās brīnišķīgi. Maigi rozā tērpu viņa izvēlējās arī kopā ar princi Hariju un karalienei Elizabeti II apmeklējot jauno līderu balvu ceremoniju Bekingemas pilī. Todien Megana bija izvēlējusies zīmola „Prada” maigi rozā kostīmkleitu.

Saseksas hercogiene Megana apmeklē dārza svētkus

Princis Harijs un viņa jaunā sieva Saseksas hercogiene Megana pārcēla medusmēnesi uz vēlāku laiku, lai varētu apmeklēt Bekingemas pils pagalmā ...

gallery icon
37

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām.

gallery icon
25