foto: RCF / MEGA/SCANPIX
Dveins Džonsons kļuvis par visu laiku pelnošāko aktieri
Latvijas kinoteātros šobrīd var vērot Džonsona jauno grāvēju "Debesskrāpis".
Kino
2018. gada 20. jūlijs, 15:46

Dveins Džonsons kļuvis par visu laiku pelnošāko aktieri

Jauns.lv

Muskuļu kalns Dveins Džonsons (46) kļuvis par visu laiku pelnošāko kino aktieri - viņš gada laikā spējis ar savu darbu bankas kontu papildināt par 124 miljoniem ASV dolāru.

Izdevums "Forbes" ik gadu publicē pelnošāko aktieru sarakstu, un šogad tā pirmajā vietā ar 124 miljoniem ir Dveins Džonsons.

Tik daudz gada laikā nopelnīt līdz šim nebija izdevies nevienam aktierim. Vismaz "Forbes" saraksta 20 gadu ilgajā vēsturē nē. Tas pats Džonsons pērn, piemēram, nopelnīja "tikai" 65 miljonus.

Dveins Džonsons dzīvē un uz ekrāna

Dveins Džonsons jeb The Rock dzīvē un uz ekrāna.

gallery icon
26

Šo ziņu aktieris savā "Instagram" profilā komentējis šādi: "Es ļoti smagi strādāju, bet nekad nebiju gaidījis, ka kļūšu par visu laiku apmaksātāko aktieri."

"Man nav Hārvardas izglītības, bet mana biznesa filozofija un uztvere ir saasinājusies - gadiem ejot un neveiksmēm tiekot pāri. Kad es tirgos cīkstējos, par cīņu saņemot 40 dolārus, man bija tāds pats mērķis kā tagad - VIENMĒR pirmajā vietā ir SKATĪTĀJI. Man ir tikai viens priekšnieks - pasaule. Ja jūs mājās aizejat apmierināti, es savu darbu esmu paveicis. Esmu puisis, kas visu sāka ar septiņiem dolāriem kabatā. Esmu līdz kaulam pateicīgs un līdz pašam kodolam izsalcis vēl pēc panākumiem."

1995. gadā, kad Džonsonam nācās beigt amerikāņu futbola spēlētāja karjeru Kanādā, viņam kabatā bija vien septiņi dolāri. Taču vīrs nepadevās - piedalījās ielu cīņās, vēlāk kļuva par reslinga zvaigzni, tad nonāca Holivudā un nu jau ir pašā slavas zenītā.

Latvijas kinoteātros šobrīd var vērot Džonsona jauno grāvēju "Debesskrāpis".