Antonio Banderass sev un mīļajai nopircis īpašu mājiņu Anglijā. FOTO
Vācu būvniecības firmas „Huf Haus” saliekamā māja celta no videi draudzīgiem eko materiāliem. Holivudas aktierim Antonio Banderasam šo īpašumu parādīja draudzenes Nikolas Kimpelas tēvs, kurš to noskatījis speciāli meitai un viņas slavenajam draugam. Banderass par māju samaksājis 3.1 miljonu eiro.
Slavenības
2016. gada 8. marts, 19:41

Antonio Banderass sev un mīļajai nopircis īpašu mājiņu Anglijā. FOTO

Jauns.lv

Populārais spāņu izcelsmes Holivudas aktieris Antonio Banderass (55) sev un draudzenei Nikolai Kimpelai (36) nopircis mīlas ligzdiņu Anglijā.

Jauno piecu guļamistabu īpašumu aktieris Antonio Banderass raksturojis kā „maģisku”. Vācu būvniecības firmas „Huf Haus” saliekamā māja celta no videi draudzīgiem eko materiāliem. Oriģinālā dizaina mājas celtniecībā izmantots koks un stikls.

Banderass, kurš 2014. gadā izšķīrās no sievas aktrises Melānijas Grifitas, par 16 miljoniem dolāru pārdevis bijušo ģimenes māju Losandželosā un kopā ar nīderlandiešu-vācu izcelsmes draudzeni pārcēlies uz dzīvi Sarejas grāfistē Anglijā.

„Sarejai piemīt kas maģisks,” izdevumam „Sunday Times” izteicies Banderass, stāstot par jauno pirkumu. „Es vairs neesmu ballīšu cilvēks. Man tagad ir telpa un miers, kur nodoties rakstīšanai un ieiet pašam sevī – es šobrīd strādāju pie vairākiem scenārijiem. Es dodos uz mežu braukt ar velosipēdu. Kobhamā, Veibridžā un Ešerā visi ļoti draudzīgi. Turklāt esmu dabas ieskauts. Man patīk raudzīties briežos un lapsās, kas atnāk uz manu dārzu.”

„Koks un stikls – tas ir lielisks risinājums,” trupina Antonio Banderass. „Esmu bijis daudzu māju īpašnieks, kam bijusi atšķirīga arhitektūra, taču šī ir mana visu laiku favorīte. Māja ir fantastiska, tajā ir tik viegli dzīvot. Kad ēkā caur stiklu iespīd pēcpusdienas saule, tā iemirdzas kā briljants.”

Banderasam šo īpašumu atklāja un parādīja draudzenes tēvs. Viņš agrāk pats bijis divu „Huf Haus” celtu māju īpašnieks un šo Kobhamas ciematā esošo īpašumu bija noskatījis speciāli meitai un viņas slavenajam draugam.

557 kvadrātmetru lielajā mājā pāris plāno dzīvot nākamos piecus gadus.

Uz doto brīdi Lielbritānijā ir aptuveni 200 „Huf Haus” saliekamo māju. Banderass ir tik sajūsmināts par šo īpašumu, ka iecerējis firmai uzticēt uzbūvēt māju arī pie jūras Marabellā, Trinidāda un Tobago.

„Huf Haus” māju cenas sākas no 500 000 sterliņu mārciņām (647 000 eiro). Antonio Banderass savējo nopircis par 2.4 miljoniem sterliņu mārciņu (3.1 miljoni eiro).

Tiklīdz saņemta atļauja uzsākt darbu, „Huf Haus” pārstāvji aicina klientu uz Vāciju, kur viņš izvēlas visu: sākot ar istabu izmēru un plānojumu līdz gaismas slēdžiem un vannasistabas flīzēm. Darbs rūpnīcā aizņem četrus mēnešus. Pēc tam visus materiālus rūpīgi sapako un kopā ar vācu būvnieku komandu sūta uz Lielbritāniju. Karkasa celtniecība aizņem nedēļu vai pat mazāk. Iekšdarbi, ieskaitot elektroinstalācijas un santehnikas darbus, aizņem vēl 12-14 nedēļas darba. Un māja gatava dzīvošanai!

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press