foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: Vaikules fani plūst uz viņas festivāla atklāšanas dienas koncertiem
Estrādes zvaigzne Laima Vaikule un Artūrs Pirožkovs jeb humorists un dziedātājs Aleksandrs Reva.
Sarkanais paklājs
2018. gada 20. jūlijs, 09:22

FOTO: Vaikules fani plūst uz viņas festivāla atklāšanas dienas koncertiem

Jauns.lv

19. jūlijā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, ar Intara Busuļa, Jāņa Stībeļa, The Ludvig, Elīnas Nečajevas, Ani Lorakas, "Uma2rman" un citu mūziķu uzstāšanos sākās festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2018".

Interesentu, kas vēlējās skatīties un klausīties pazīstamo mūziķu priekšnesumus, netrūka. Un to vidū bija arī sabiedrībā zināmi ļaudis - bijušais politiķis Ainārs Šlesers, bijušais baņķieris Aleksandrs Lavents, uzņēmēji Juris Savickis un Kirovs Lipmans ar savām sievām, operdīva Inese Galante ar meitu Diānu un citi.

Festivāla "Laima. Rendezvous. Jūrmala 2018" atklāšanas diena

19. jūlijā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, ar Intara Busuļa, Jāņa Stībeļa, The Ludvig, Elīnas Nečajevas, Ani Lorakas, "Uma2rman" un citu mūziķu ...

gallery icon
183

Festivāla turpinājumā līdz 22.jūlijam paredzēti vēl trīs pasākumi - "Mīlestības vakars", "Hītu vakars" un "Grand Gala". Uzstāsies mākslinieki dažādām gaumēm - gan Busulis un Stībelis, gan Artūra Pirožkovs un Verka Serdjučka, gan Aija Andrejeva un Igo, gan Vera Brežņeva, Grigorijs Ļepss un pat Filips Kirkorovs.

"Man ļoti patīk vasarā uzņemt viesus un rīkot ballītes. Jūrmala tam ir ideāla vieta un man ir tik daudz fantastisku kolēģu, kuri ir piekrituši muzikālajiem randiņiem uz Dzintaru koncertzāles skatuves. Tāpat kā iepriekš dziedāšu savus hitus, došu vārdu viesiem un dziedāsim duetos ar maniem kolēģiem," festivālu aprakstīja festivāla rīkotāja, dziedātāja Laima Vaikule.