Slavenības
2016. gada 9. marts, 05:31

Pavisam plika! Kima Kardašjana atrādās 13 nedēļas pēc Svētā laišanas pasaulē. FOTO

Jauns.lv

Viņa jau reiz „uzspridzināja internetu” – atkailinot savu kuplo sēžamvietu uz žurnāla „Paper” vāka. Tā vien šķiet, ka populārā amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana (35) nolēmusi to izdarīt vēlreiz!

Savā „Twitter” kontā Kima Kardašjana ievietojusi attēlu, kurā pavisam kaila pozē spoguļa priekšā. Šoreiz gan, lai atrādītu augumu 13 nedēļas pēc otrā bērna dēla Seinta (Saint) piedzimšanas. Auguma intīmākās vietas pēc uzmanības alkstošā sieviete „piesegusi”, ar datorprogrammas palīdzību uz attēla izvietojot divus melnus taisnstūrus.

Fotogrāfijā Kimai redzami platīnblondi mati. Tas liek domāt, ka attēls uzņemts pirms dažām nedēļām, kad sabiedrības dāma ar blondu matu parūku apmeklēja Ņujorkas modes nedēļas pasākumus.

„Kad tu esi tāda kā es, nav nekā, ko vilkt mugurā,” komentārā pie sava kailfoto ierakstījusi Kardašjana. „Selfiju” karalienes viduklis atkal izskatās šmaugs un gurni formīgi. Viņa lepni demonstrē, ka arī pēc otrās grūtniecības atguvusi savas izslavētās auguma aprises.

Janvārī Kima sociālajos tīklos vēstīja, ka sešas nedēļas pēc dzemdībām esot zaudējusi 30 mārciņas svara (13.6 kg), bet atzina, ka vēl plāno nokristies svarā par 40 mārciņām (18 kg). „Grūtniecības laikā pieņēmos svarā par 60 mārciņām (27.2 kg), bet dažu pēdējo gadu laikā man bija nākuši klāt ekstra 10 mārciņas (4.5 kg),” skaidroja sabiedrības dāma. „Nu ir pienācis laiks patiešām sasniegt manu mērķi.”

Kimas un viņas vīra repera Kanjes Vesta dēls Seints pasaulē nāca aizvadītā gada decembrī. Ģimenē aug arī divus gadus vecā meita Norta.

Šī nav pirmā reize, kad Kima publisko pikantas pašbildes. Realitātes šova „Keeping Up With The Kardashians” zvaigznei tā ir ikdiena. Tomēr pēdējo trīs mēnešu laikā šis ir pirmais attēls, kad viņa atrādījusi augumu tik pikantā veidā.

Pēc pirmā bērna laišanas pasaulē, Kima savas formas ar selfija palīdzību sociālo tīklu sekotājiem atrādīja četrus mēnešus pēc dzemdībām. Toreiz viņa spoguļa priekšā iepozēja baltā bikini, galveno uzmanību pievēršot savai apjomīgajai sēžamvietai.


Kasajauns.lv / Foto: Vida Press