Aktieris Lepers sācis komponēt un radījis jaunu dziesmu. Noklausies! VIDEO
Aktieris Rihards Lepers ne tikai dzied un muzicē, bet pats sacer arī dziesmas.
Slavenības
2016. gada 9. marts, 07:36

Aktieris Lepers sācis komponēt un radījis jaunu dziesmu. Noklausies! VIDEO

Jauns.lv

To, ka aktieris Rihards Lepers ir arī lielisks dziedātājs, varēja pārliecināties arī pērn šovā “Izklausies redzēts”. Taču izrādās, ka Rihards ne tikai prot spēlēt ģitāru, viņš arī pats sacer dziesmas. Lūk, viena no tām – “Dzīve”!

Rihards Lepers strādā pie dziesma no cikla "Pār-domu un dzejas koncerts", kurā varēs dzirdēt Riharda dziesmas ar Ojāra Vācieša, Laimoņa Kamaras, Klāva Elsberga, Valda Grēviņa un citu izcilu dzejnieku dzeju. Tās izpildīs ne tikai pats aktieris, bet arī vairāki vadošie Latvijas mūziķi.

Dziesma “Dzīve” ir Lepera otrais veikums no iecerēta cikla. Tai aranžiju veidoja un ģitāru iespēlēja Reinis Briģis, bungas – Kaspars Grigalis, basu – Toms Lipskis, bet iedziedāja pats Rihards Lepers.

“Stāsts par to, cik ļoti ir apnicis būt kopā ar cilvēku uzliktajām maskām, runāt par to, ko vajadzētu, un izlikties par to, kas neesam. Šis ir aicinājums, meklējums beidzot satikties un būt pašiem, bez pārējiem, bez kliedzieniem. Beidzot satikties “tukšā” istabā, bez stereotipiem un liekām izkārtnēm, kuras bieži traucē sadzirdēt vienam otru,” par savu jauno dziesmu saka aktieris Rihards Lepers.

 

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, no izdevniecības Rīgas viļņi arhīva