foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: Skatītāji šausmās! Akrobātu priekšnesums beidzas teju ar lauztu sprandu
Trakā pasaule
2018. gada 18. jūlijs, 10:35

VIDEO: Skatītāji šausmās! Akrobātu priekšnesums beidzas teju ar lauztu sprandu

Jauns.lv

Ar milzu izbīli gan skatītājiem, gan žūrijai beigusies kāda akrobātu pāra uzstāšanās talantu šovā "America’s Got Talent" - vīrs priekšnesuma kulminācijas brīdī nenotvēra savu sievu un tā no liela augstuma krita, kā no malas šķita, taisni liesmās.

Vīrs un sieva Mērija un Taiss ar savu priekšnesumu sajūsmināja skatītājus, izvilināja aplausus arī no žūrijas, demonstrējot galvu reibinošus trikus uz liesmu ieskautās skatuves.

foto: Ekrānuzņēmums

Tad Taiss, kas turklāt ar vienu aci neredz, aizsēja sev abas acis, iekārās virvēs ar kājām gaisā un gatavojās ķert aiz potītēm sievu, kas slīdēja lejā. Taču... nenotvēra.

foto: Ekrānuzņēmums
Žūrija izbīlī!

Skatītāji un žūrija šausmās iekliedzās, jo izskatījās, ka Mērija krīt ar galvu pa priekšu uz cietas grīdas un tūlīt lauzīs kaklu. Un publikas vidū bija arī viņas māte un divgadīgais dēls... Taču viss beidzās laimīgi - akrobāte nokrita uz īpaša paklāja, protams, ka sasitās, taču dzīvībai bīstamus apdraudējumus neguva. Kad lejā tika nolaists vīrs, viņs sievu apkampa un kaislīgi noskūpstīja.

foto: Ekrānuzņēmums
Skatītāju vidū bija arī Mērijas māte un divgadīgais dēls.

Turklāt abi bija gatavi šo triku mēģināt vēlreiz, pret ko gan žūrija strikti iebilda. "Nē, būs jau labi. Būs jau labi," vēlreiz savas nervu sistēmas stiprumu pārbaudīt nevēlējās dziedātāja Mela B.

Tēmas