foto: AP/Scanpix/LETA
Apburošs mazulis un priecīga māmiņa - publicēti mazā britu prinča Luisa kristību oficiālie foto
Britu prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Ketrīnas dēls Luiss Artūrs Čārlzs pasaulē nāca 23. aprīlī.
Slavenības
2018. gada 18. jūlijs, 09:43

Apburošs mazulis un priecīga māmiņa - publicēti mazā britu prinča Luisa kristību oficiālie foto

Jauns.lv

Kensingtonas pils publicēšanai nodevusi mazā britu prinča Luisa kristību oficiālos foto - piecus uzņēmumus, kuros atrādīts prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Ketrīnas dēla īpašais notikums.

Britu prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Ketrīnas dēls Luiss Artūrs Čārlzs pasaulē nāca 23. aprīlī. Un pagājušajā nedēļā privātā ceremonijā Karaliskajā kapelā Sentdžeimsas pilī viņš tika nokristīts.

foto: AP/Scanpix/LETA
Princis Džordžs, princis Viljams, princis Luiss, Kembridžas hercogiene Ketrīna, princese Šarlote, princis Harijs, Saseksas hercogiene Megana, Kornvolas hercogiene Kamila, princis Čārlzs, Kerola un Maikls Midltoni.

Ceremonijā piedalījās princis Čārlzs ar sievu Kamillu, jaunlaulātie princis Harijs un Megana, Keitas vecāki un māsa, bet karaliene Elizabete II un viņas vīrs princis Filips kristībās klāt nebija. Par Luisa krustvecākiem izraudzīti seši ģimenes locekļi un tuvi draugi.

foto: CAMERA PRESS/Matt Holyoak / Vida Press
Britu prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Ketrīnas dēls Luiss Artūrs Čārlzs pasaulē nāca 23. aprīlī.

Protams, bet fotografēšanās neiztika, un nu īpaši atlasīti pieci oficiālie kristību foto, ko jau pēc ceremonijas uzņēmis Mets Holiouks. Un foto ir tieši tik apburoši, cik bija gaidāms.

foto: AP/Scanpix
Viljamam un Keitai bez mazā Kembridžas prinča Luisa ir vēl divi bērni - gandrīz piecus gadus vecais Džordžs un trīsgadīgā Šarlote.

Viljamam un Keitai bez mazā Kembridžas prinča Luisa ir vēl divi bērni - gandrīz piecus gadus vecais Džordžs un trīsgadīgā Šarlote. Džordžs nāca pasaulē 2013.gada 22.jūlijā, bet Šarlote piedzima 2015.gada 2.maijā. Princis Luiss ir piektais rindā uz Lielbritānijas monarha troni.

foto: CAMERA PRESS/Matt Holyoak / Vida Press
Mazā Kembridžas prinča Luisa kristību oficiālie foto.