Tāda "UgunsGrēkā" būs Ieva Pļavniece! FOTO
Seriāla "UgunsGrēks" jaunie varoņi – Eva un Teodors – ko atveido Ieva Pļavniece un Arno Upenieks.
Slavenības
2016. gada 10. marts, 12:27

Tāda "UgunsGrēkā" būs Ieva Pļavniece! FOTO

Jauns.lv

Jau visai drīz – 22. marta vakarā – TV seriāla “UgunsGrēks” skatītāji varēs iepazīties ar jaunu varoni. Tā būs Kristas un Sandijas māte Eva, ko atveido aktrise un uzņēmēja Ieva Pļavniece.

Lūk, ko par Ievas Pļavnieces varoni saka seriāla autori: “Eva ir enerģiska, pašpārliecināta sieviete, kura apzinās ne vien savu skaistumu, bet arī gudrību. Cilvēkus sieviete vērtē pēc viņu maka biezuma, tiekas tikai ar bagātajiem un veiksmīgajiem. Pamatskolas laikā mācījās vienā klasē ar Gati Āboliņu, kad abiem bija romantiskas attiecības. Taču 16 gadu vecumā Eva palika stāvoklī, viņas vecāki un Gata ome Lidija darīja visu, lai neviens par to neuzzinātu. Evas vecāki kopā ar meitu steidzīgi pārcēlās no Valmieras uz Kuldīgu, kur Eva dzemdēja dvīņus un 18 gadus viņa dzīvoja pārliecībā, ka abi bērni ir miruši, bet Gatis no viņas atteicies, tiklīdz uzzinājis par grūtniecību. Gata iedomātā nodevība nocietinājusi Evu, viņa vairs nav spējusi uzticēties vīriešiem un nolēmusi sevi pārdot – jo dārgāk, jo labāk. Viņas izvēle kritusi uz bagāto uzņēmēju, dabiskās kosmētikas ražotāju Teodoru Grīnbergu. Liels būs Evas izbrīns, kad kādu dienu viņu uzmeklēs Edijs un sieviete uzzinās, ka Gatis viņu nekad nav nodevis, savukārt abas viņu meitas nu jau ir pieaugušas. Gatis nav vienaldzīgs pret Evu un pamodina arī viņā sen aizmirstas jūtas...”

Interesanti, ka Evas vīru Teodoru Grīnbergu, ko seriāla skatītāji iepazīs 24. martā, atveidos Latvijas Nacionālā teātra aktieris Arno Upenieks, kuram pavisam drīz – 20. martā – paliks 80 gadi! Viņa varonis Teodors ir bagāts uzņēmējs. Pirms pieciem gadiem viņš apprecējis Evu, kas vecuma ziņā varētu būt viņa meita. Teodors ir racionāls un lietišķs, labi apzinās varu, ko dod nauda. Bizness viņam ir līdzeklis, lai izbaudītu visu, ko sniedz dzīve – labas mašīnas, skaistas sievietes un ekskluzīvus ceļojumus. Teodors ir pieradis iegūt visu, ko vēlas – tostarp arī Evu. Cienījamais vīrs ir augstās domās par sevi un tic, ka Eva viņu apprecējusi mīlestības nevis naudas dēļ. Teodora dzīve draud sabrukt kā kāršu namiņš, kad Eva sastop savu jaunības mīlestību Gati, kurš ir tikpat bagāts un ietekmīgs kā Teodrs, tikai krietni jaunāks...

 

Kasjauns.lv/Foto: TV3 publicitātes foto