foto: Caters News Agency
Jūrmalā meklē Merilinas Monro dubultnieci, kurai jākļūst par festivāla seju
Festivāls "Jūras pērle" izsludinājis Merilinas Monro dubultnieku konkursu.
Mūzika
2018. gada 10. jūlijs, 15:55

Jūrmalā meklē Merilinas Monro dubultnieci, kurai jākļūst par festivāla seju

Jauns.lv / LETA

Festivāls "Jūras pērle" izsludinājis amerikāņu aktrises un modeles Merilinas Monro dubultnieku konkursu, informēja festivāla pārstāvji.

"Monro ir stila ikona un sievišķības etalons, viena no visspilgtākajām un noslēpumainākajām Holivudas "zelta laikmeta" pārstāvēm. Tieši viņa izgudroja vislabāk pārdoto "seksbumbas" tēlu - blondas cirtas, sarkanas lūpas, juteklisks skatiens," vēsta festivāla pārstāvji.

Organizatori aicina visus izmēģināt sevi Monro dubultnieka lomā. Lai piedalītos aktrises dubultnieku konkursā, ir jānosūta pieteikums ar dalībnieces fotogrāfiju uz elektronisko pastu "info@amberway.eu". Konkursa pirmās vietas ieguvēja kļūs par festivāla "Jūras pērle" seju.

Starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls "Jūras pērle" notiks no 30.jūlija līdz 3.augustam Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. Šogad kūrortu apmeklēs vairāk nekā 140 aktieru, režisoru, producentu, scenāristu, komponistu no Krievijas, Latvijas, Lietuvas un citām valstīm. Skatītājus gaida piecas dienas kopā ar māksliniekiem - koncerti, sporta spēles pludmalē, radošās tikšanās, ballītes un daudz kas cits.

Festivāla dalībnieku vidū gaidāmi tādi mākslinieki kā Regimants Adomaitis, Vera Aļentova, Irina Alfjorova, Mihails Bojarskis, Anna Boļšova, Jouzs Budraitis, Igors un Vadims Verņiki, Jevgēņijs Doga, Tatjana Dogiļeva, Dmitrijs Djuževs, Oļesja Žeļezņaka, Goša Kucenko, Aleksejs Kortņevs, Anna Kovaļčuka, Eiklīds Kirdzidis, Aleksandrs Lazarevs, Valērija Lanskaja, Irina Medvedeva, Vladimirs Meņšovs, Ludmila Maksakova, Irina Muravjeva, Anastasija Nemojaleva, Svetlana Nemoļajeva, Jurijs Nikolajevs, Levons Oganezovs, Valdis Pelšs, Gaļina Poļskiha, Leonīds Serebreņņikovs, Sergejs Stepančenko, Igors Skļars, Semjons Strugačevs, Valentīna Talizina, Svetlana Toma, Rims Tuminas, Dmitrijs Haratjans, Eva Šikuļska un Alisa Freindliha.