Priecīga ziņa masturbācijas faniem: visi lūgti ierasties uz kopīgu tusiņu Prāgas centrā
Rezervējot atvaļinājumu, iespējams, vērts doties uz Prāgu 1.jūnijā.
Trakā pasaule
2016. gada 10. marts, 15:03

Priecīga ziņa masturbācijas faniem: visi lūgti ierasties uz kopīgu tusiņu Prāgas centrā

Jauns.lv

Patīk un padodas samīļot pašam sevi? Tad šī ir ziņa tev: 1.jūnijā jau pulksten 9. no rīta Prāgā, Čehijas galvaspilsētā, plānots flešmobs jeb tā sauktā zibakcija visiem pašapmierināšanās cienītājiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sarīkojums plānots Prāgas vecpilsētas pašā sirdī Staromestskas laukumā, un ar kopīgu tusiņu nolemts ieskandināt vasaras sākšanos, vēsta LiveNews.cz.

Idejas aktīvisti izveidojuši arī savu feisbuka lapu, kur aicināti pieteikties potenciālie dalībnieki ( https://www.facebook.com/events/238760666464722_ ). Kā ziņo akcijas autori, zibakcija tiks uzskatīta par izdevušos, ja atnākušajiem izdosies „beigt reizē otram sejā”. Skatoties sejā vai „trāpot” sejā – vadlīniju nav.

Lustīgajam sarīkojumam savu dalību apstiprinājuši jau 7000 onānistu un vēl četri tūkstoši norādījuši, ka gatavojas turp doties. Interesentiem gan rodas vairāki jautājumi, uz kuriem atbildes vēl jāgūst. Proti, cilvēkiem interesē, vai flešmobs paredz apmierināt vienam otru, vai jādarbojas solo; kā arī nav skaidrības par „dresscode” – jāatnāk plikam, pusplikam vai ikdienas apģērbā. Informējam, ka 1.jūnijs šogad iekrīt darbadienā, trešdienā.

Kasjauns.lv/Foto: Shutterstock