foto: Publicitātes
Intars Busulis Jūrmalā skatītājiem liek gavilēt un sagādā muzikālu baudījumu
Intars Busulis.
Mūzika
2018. gada 9. jūlijs, 15:27

Intars Busulis Jūrmalā skatītājiem liek gavilēt un sagādā muzikālu baudījumu

Jauns.lv

Uz dziedātāja Intara Busuļa koncertiem Dzintaros nedēļas nogalē pulcējās kā pašmāju publika, tā kaimiņzemju viesi. Abi koncerti pulcēja pilnu Dzintaru koncertzāli.

Intara Busuļa koncerta apmeklētāju šikais stils

Intara Busuļa koncerta apmeklētāju šikais stils.

gallery icon
74

Kopš piedalīšanās TV šovos Krievijā plašu atpazīstamību ārpus dzimtenes robežām iemantojušais Intars Busulis ar savu Abonementa orķestri koncertos pulcēja dažādu publiku.

Apmeklētāju vidū bija arī uzņēmēji, politiķi, mākslinieki, sportisti, mūziķi un arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni. Atmosfēra Dzintaru koncertzālē pirms koncertiem bija svinīga, jo daudzas dāmas bija saposušās patiešām grezni un krāšņi. Dažbrīd celiņš uz skatītāju zāli atgādināja modes skati.

Starp Busuļa talanta cienītājiem jauns.lv sastapa futbola treneri Māri Verpakovski ar sievu Alisi, hokejistu Lauri Dārziņu ar sievu Leldi, komponista Kārļa Lāča laulāto draudzeni Vinetu Vilisteri-Lāci, dziedātāju Dināru Rudāni, operas tenoru Juri Jopi ar sievu Zani un daudzus citus.

Dziedātāja Intara Busuļa krāšņais koncertšovs Dzintaros

Dziedātāja Intara Busuļa krāšņais koncertšovs Dzintaros.

gallery icon
34

Busulis pirms kāpšanas uz skatuve labprāt izbaudīja apkārt valdošo gaisotni un fotografējās ar apmeklētājiem, kam bija sarūpējis arī īpaša viesa – gruzīnu estrādes zvaigznes Soso Pavliašvili uzstāšanos.