Stethema līgavai saskrāpē automašīnu, bet viņa... FOTO
Modeles Rouzijas Hantingtones-Vaitlijas apvidus automašīnu „Range Rover” no aizmugures iebuktēja cita vieglā automašīna, kad modele devās prom no autostāvvietas Beverlihilsā.
Slavenības
2016. gada 10. marts, 17:08

Stethema līgavai saskrāpē automašīnu, bet viņa... FOTO

Jauns.lv

Kurš gan vairs atceras, kā un kāpēc cēlies teiciens „vēsā angļu mierā”, taču britu modele Rouzija Hantingtone-Vaitlija (28) attaisnojusi šo vārdu patiesumu. Viņa saglabāja absolūtu mieru nepatīkamā situācijā, kad cita automašīna saskrāpēja modeles smalkā apvidus auto aizmugurējo daļu. Un pareizi. Kāda gan jēga būtu krist panikā?

Plimutā, Anglijā, dzimusī „Victoria’s Secret” modele un grāvējfilmu aktiera Džeisona Stethema līgava Rozuija Hantingtone-Vaitlija savā „Range Rover” apvidus automašīnā brauca ārā no stāvvietas Beverlihilsā, kad, neaprēķinot spēkrata gabarītus, to no aizmugures iebuktēja citas sievietes vadīta vieglā automašīna. Lai vienotos par skādes segšanu, abas sievietes nesauca policiju. Rouzija pasniedza otrai autovadītājai savu vadītājas apliecību un apdrošināšanas dokumentus, lai viņa pierakstītu nepieciešamo informāciju un atlīdzinātu par nodarīto skādi.

Rouzijas auto neizskatījās daudz cietis, daudz lielāka skāde sadursmes rezultātā bija nodarīta otras sievietes vadītajai sporta mašīnai.

Rouzija bija ģērbusies džinsa kreklā ar šņorējumu dekoltē daļā un modes nama „Saint Laurent” piegulošās ādas biksēs, kuru cena sasniedz 3120 ASV dolārus, kas, protams, modelei, kuras kapitāls novērtēts piecu miljonu ASV dolāru apmērā, tāds nieks vien ir. Apģērbam modele bija pieskaņojusi melnus „Saint Laurent” zābaciņus un šā paša zīmola rokassomiņu.

Neraugoties uz sīko incidentu, Rouzijas dzīve šobrīd ir skaista. Šā gada janvārī, apmeklējot „Zelta Globusu” balvu ceremoniju, modele staroja priekā un lepni izrādīja gredzenu ar briljantu, kas mirdz viņas kreisās rokas zeltnesī. Rouzijas draugs, spraiga sižeta filmu zvaigzne Džeisons Stethems pēc pieciem draudzības gadiem beidzot saņēmies un viņu bildinājis.

Kāzu datumu Rouzija vēl nav publiski paziņojusi. Hantingtone-Vaitlija šobrīd ir aizņemta ar modeles darbu un savas jaunās kosmētikas līnijas popularizēšanas pasākumiem.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press