foto: Vida Press
Maikla Džeksona tēvs apbedīts tajā pašā kapsētā, kur dēls
Deviņus gadus pēc Maiklla Džeksona nāves dēlam viņsaulē sekojis viņa tēvs Džozefs „Džo” Džeksons.
Slavenības
2018. gada 4. jūlijs, 09:42

Maikla Džeksona tēvs apbedīts tajā pašā kapsētā, kur dēls

Jauns.lv

„Saule noriet, kad pienāk laiks,” pirms nepilnas nedēļas sociālajos tīklos rakstīja popmūzikas karaļa Maikla Džeksona smagi slimais tēvs Džo Džeksons. Viņa saule nu ir norietējusi. „Jackson 5” dibinātājs guldīts tajā pašā kapsētā, kur viņa visslavenākais dēls Maikls.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kāds ģimenei tuvs cilvēks informējis portālu pagesx.com, ka Džeksonu ģimenes patriarham pirmdien sarīkota privāta bēru ceremonija „Forest Lawn Memorial Park” kapsētā Kalifornijā, kur atdusas arī pirms deviņiem gadiem mirušas popmūzikas karalis Maikls Džeksons.

foto: Wilton/WENN.com/Vida Press
Maikla Džeksona kapavieta.

89 gadus vecais Džo Džeksons mira aizvadītajā trešdienā Lasvegasā. Par viņu sēro sieva Ketrīna Džeksone, deviņi bērni un ducis mazbērnu.

Džo Džeksona vecākais dēls Džekijs savā „Instagram” blogā pirmdienas pēcpusdienā publiskojis fotogrāfiju, kurā redzams melnā uzvalkā ar tumšām brillēm uz acīm ģērbjam vienu no saviem dvīņiem līdzīgā ietērpā.

My Jay man . . #hayvenhurst

A post shared by Jackie Jackson (@jackiejackson5) on

2009. gadā pāragri mirušajam Maiklam Džeksonam šajā kapsētā izveidota mauzolejs. Šajā kapsētā atdusas arī citas pasaulslavenas šovbiznesa personības, to skaitā Maikla laba draudzene Holivudas ikona Elizabete Teilore un leģendārais Volts Disnejs.

Nepilnu nedēļu pirms savas nāves Džozefs „Džo” Džeksons ar vēzi pēdējā stadijā bija nogādāts uz slimnīcu Lasvegasā. Tikai trīs dienas pirms došanās mūžībā viņš vēl veica pēdējo ierakstu sociālajos tīklos.

foto: Vida Press
Maikls Džeksons ar tēvu bērnībā.

„Esmu redzējis vairāk saulrietu, nekā man lemts vēl ieraudzīt. Saule uzlec, kad pienāk laiks, un, vai tev tas patīk, vai ne – saule noriet, kad pienāk laiks,” savā „Twitter” rakstīja Džo Džeksons, šos vārdus papildinot ar fotogrāfiju, kurā viņš redzams saulrietā pie okeāna.

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dzīve

gallery icon
21

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās