foto: PA Wire/PA Images/SCANPIX/LETA
Augustā Siguldā dziedās britu mūzikas zvaigzne un "Greja nokrāsu" aktrise Rita Ora
Rita Ora ir Kosovā dzimusī albāņu izcelsmes dziedātāja, dēvēta arī par "britu Riannu".
Mūzika
2018. gada 4. jūlijs, 09:09

Augustā Siguldā dziedās britu mūzikas zvaigzne un "Greja nokrāsu" aktrise Rita Ora

Jauns.lv

4. augustā Siguldas pilsdrupu estrādē koncertēs britu mūzikas zvaigzne Rita Ora, liecina viņas oficiālajā mājaslapā pieejamā informācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Siguldā 27 gadus vecā Rita Ora muzicēs dienu pēc uzstāšanās Lietuvā - festivālā "Granatos Live".

Rita Ora, kas beidzamajā laikā kļuvusi par vienu no stila ikonām, slavu guva 2012. gada februārī, piedaloties DJ Fresh singlā "Hot Right Now", kas Lielbritānijas topā spēja iekļūt pirmajā vietā. Augustā klajā nāca viņas pirmais studijas albums "Ora", kas arī nokļuva topu virsotnē. Tāpat līdzīgu atzinību iemantoja viņas singli "R.I.P." un "How We Do (Party)".

foto: Mark Doyle / SplashNews.com/ Vida Press
Par savu otro studijas albumu Rita sāka runāt jau 2013. gada janvārī. Bet iznācis tas nav vēl joprojām.

Kosovā dzimusī albāņu izcelsmes dziedātāja iemēģinājusi savus spēkus kino žanrā - viņa piedalījusies visās trijās "Greja nokrāsu" filmās, kur atveido galvenā varoņa Kristjena Greja māsu.

Rita Ora kopā ar kolēģi Laiamu Peinu ieskaņojusi dziesmu "For You" - filmas "Brīvība piecdesmit nokrāsās" skaņu celiņam.

Mediju redzeslokā viņa nonāk, arī pateicoties savas mīlas dzīves līkločiem. Ir bijusi kopā ar mūziķi Bruno Marsu, ar reperi Dreiku, ar Kimas, Kortnijas un Hloī Kardašjanu brāli Robu, ar superzvaigznes Teilores Sviftas nu jau bijušo draugu dīdžeju Kelvinu Harisu, ar slavenā dizainera Tomija Hilfigera dēlu, ar F1 zvaigzni autobraucēju Lūisu Hemiltonu...

Rita Ora uz balvu ceremoniju ierodas frotē halātā

Dziedātāja Rita Ora uz MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijas vakaru ieradās zīmola „Palomo Spain” frotē peldmētelī un ar dvieli ap ...

gallery icon
20

Seksapīlā Rita Ora

gallery icon
40

Tēmas