Kivičs diska prezentācijā: "Lūdzu, nerunājam par suņiem!" FOTO
Šopavasar, kad "Z-Scars" aprit 15. jubileja, klajā nāk jauns albums "Restarts".
Slavenības
2016. gada 12. marts, 19:08

Kivičs diska prezentācijā: "Lūdzu, nerunājam par suņiem!" FOTO

Jauns.lv

Rīga TV24 tiešraidē grupa "Z –Scars" prezentēja savu jau sesto albumu "Restarts". Grupu un tās solistu Andri Kiviču ieradās sveikt daudzi viņa draugi un talanta cienītāji.

„Z- Scars” stundu garā raidījumā pastāstīja par savas darbības pirmsākumiem, skatuves gaitām un arī padziedāja. Pēc tam viesi ar Andri Kiviču un grupas biedriem devās iedzert glāzi šampanieša un uzēst īpaši veidoto torti. Lai arī grupas solists Andris Kivičs bija ļoti labā noskaņojumā, viņš nepriecājās, kad vakara gaitā viesi viņu nerimās tincināt par to, kā tad beidzies šīs nedēļas skandāls ar suņu uzbrukumu Šampētera ielā. Par šo gadījumu viņa draugi jau sākuši jokot un smēja, ka uz prezentāciju suņus nav ņēmuši līdzi. „Nu izbeidzat tagad par tiem suņiem runāt, šovakar man ir svētki – albuma prezentācija. Negribu tagad runāt par negācijām,” pacēlis šampanieša glāzi, teica Andris.

Jau 12. martā grupa „Z-Scars” uzsāks koncerttūri, kuras ietvaros pat dosies uz Dublinu uzdziedāt tur mītošajiem latviešiem. Koncertos grupa atskaņos savus lielākos hitus „Tu tuvojies sev”, „Pirmoreiz”, „Jūtot tā”, ”Cauri pilsētai”, kā arī prezentēs albuma „Restarts” dziesmas.

Z-Scars ar kompozīciju „Es gribu”

 

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica