Četrgadīgs puišelis ar atlētisku triku padara kāzas neaizmirstamas. VIDEO
Līgavu Tanju Melounu, skanot kāzu maršam, tēvs ved pie altāra, nenojaušot, kas pēc brīža notiks.
Trakā pasaule
2016. gada 12. marts, 20:15

Četrgadīgs puišelis ar atlētisku triku padara kāzas neaizmirstamas. VIDEO

Jauns.lv

Dublinas priekšpilsētā Lukānā uzņemts kāzu video, kurā neviļus notverts sirsnīgi ampelīgs moments. Par to parūpējās līgavas četrgadīgais māsas dēls. Nofilmētie kadri pāris dienās kļuvuši par īstu interneta hitu.

Līgavu Tanju Melounu, skanot kāzu maršam, tēvs ved pie altāra, lai izdotu par sievu savam topošajam znotam Markam Monahanam. Līgavas spožais ceļš pie altāra tiek sagrauts brīdī, kad četrgadīgais māsas dēls Rīss ielec viņas kuplās kāzu kleitas šlēpē.

Par mazā Rīsa nodomiem neviens neko nenojauta, lai gan mazo kājiņu klusā dipināšana baznīcas sienās skanēja kā bungu rīboņa pirms trika paveikšanas. Brīdī, kad sākās ceremonija un skanēja kāzu marš, mazais nebēdnis jestrā skrējienā aizdesoja aiz līgavas muguras. Kad līgava tuvojās altāram, video fonā dzirdami puišeļa apņēmīgie soļi.

Kārtīgi sapucējies, uzvilcis izejamo uzvalku un, cerams, arī tīrus apavus - viņš ar pamatīgu ieskrējienu ieleca kuplās kleitas šlēpē, pirms tam paspējot izdvest olimpiskā čempiona cienīgu kliedzienu.

Par laimi, apķērīgie kāzu viesi, kuri stāvēja blakus notikuma epicentram, ātri nocēla trakulīgo puisēnu nost no līgavas kleitas, lai viņa varētu turpināt savu uzsākto ceļu pie altāra.

Klātesošie, redzot kā nebēdnis veic savu atlētisko lēcienu, šausmās noelsās.

Tanjas māsa Antonija Melouna pastāstīja: "Pēc tam, kad 4 gadus vecai Rīss izdarīja savu nedarbu, jaunlaulātā pāra kāzu diena noritēja pēc viņu kvēlākajām vēlmēm."

"Līgavas draudzene piecēla mazo rakari, un Tanja varēja turpināt ceļu līdz altāram, lai apprecētu savu mūža mīlestību. Mēs piedzīvojām mūža fantatiskāko dienu" - turpina līgavas māsa Antonija.

Antonijas un Tanjas māsa Andrea padalījās ar jautro video Facebook lapā, kur tas guva negaidītu popularitāti.

Amanda Kaninhema komentāros rakstīja: "Tas ir jautrākais video, kāds redzēts. Kāzas, ko pāris atcerēsies mūžam."

Netrūka arī pretēji viedokļi. Diāna O'Carola iekomentēja: "Kāds aizmirsa mazajam pateikt, ka tā ir Tanjas diena, ne viņa."

Četrus gadus vecais Rīss ielec līgavas kāzu kleitā - video: Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas