foto: Vida Press
Megana Mārkla atkal pārkāpj karalisko protokolu. Sēžot sakrusto kājas!
Saseksas hercogiene Megana, princis Harijs un karaliene Elizabete II vēro Jauno līderu balvu ceremonijas vakara norisi.
Slavenības
2018. gada 27. jūnijs, 15:09

Megana Mārkla atkal pārkāpj karalisko protokolu. Sēžot sakrusto kājas!

Jauns.lv

Meganas Mārklas vārds jau atkal nonācis ziņu virsrakstos. Šoreiz jaunās hercogienes kāju dēļ.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Prinča Harija sieva Saseksas hercogiene Megana izskatījās vairāk nekā eleganti, kad modes nama „Prada” klasiskā maigi rozā tērpā ar vīru un karalieni Elizabeti II apmeklēja Jauno līderu balvu ceremonijas vakaru Bakingemas pilī.

Acīgākie fani tūlīt pat ievērojuši, ka Megana pārkāpusi vienu no likumiem, ka britu karaļnama dāmas nekad nesēž ar sakrustotām kājām. Megana pasākumā nofotografēta līdzās vīram princim Harijam un karalienei Elizabetei II, sēžam ar ceļos pārkrustotām kājām.

Kamēr daļa sabiedrības aizrautīgi komentēja šo „kļūdaino soli”, citi norādīja, ka arī princese Diāna un hercogiene Ketrīna esot nofotografētas, sēžot ar sakrustotām kājām. Retās reizēs, bet tomēr.

Mēneša sākumā kāds vārdā nenosaukts informators izklaides programmai „Entertainment Tonight” norādīja, ka Megana vēršoties pie karaliskās ģimenes pārstāvjiem pēc padoma, lai visu izdarītu pareizi, kamēr vēl tikai mācās pildīt karaliskos pienākumus.

„Viņai laipni ar padomu palīdz gan Ketrīna, gan Kamilla [Kornvolas hercogiene], un arī Harijs dara, ko var, lai viņa justos labi un viegli,” norāda paziņa.

Megana Mārkla nav vienīgā, kura nesen pārkāpusi karalisko protokolu. Pirms dažām dienām kļūdu pieļāvusi arī amerikāņu aktrise Sūzena Sarandona. Polo spēles laikā aktrise pirmā piegājusi pie karalienes, lai apsveicinātos un iepazīstinātu ar sevi. Karaliskais protokols paredz, ka pirmais sarunu uzsāk monarhs un arī roku pasniedz pirmais. Karaliene gan par šādu „pārkāpumu” neiebilda. Viņa ar smaidu atbildēja sveicienam un sarokojās ar talantīgo aktrisi.

foto: Vida Press
Aktrise Sūzena Sarandona pirmā uzrunājusi karalieni Elizabeti II un sniegusi roku sveicienam. Visticamāk, ka amerikāņu aktrise pat nezināja, ka tas ir britu karaliskā protokola pārkāpums pirmajai uzrunāt monarhu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās