foto: no privātā arhīva
Dziedātāja Annija Putniņa mīlestību atradusi sociālajos tīklos - feisbukā iepazīstas ar jahtu kapteini
Slavenības
2018. gada 25. jūnijs, 09:07

Dziedātāja Annija Putniņa mīlestību atradusi sociālajos tīklos - feisbukā iepazīstas ar jahtu kapteini

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja, mūziklu aktrise un šova "Izklausies redzēts" dalībniece Annija Putniņa (31) savu mīļoto atradusi sociālajā vietnē "Facebook" - tieši tur viņa iepazinusies ar jahtu kapteini Askoldu Hermani (40).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc tam, kad 2015. gadā Annija šķīrās no sava holandiešu drauga šefpavāra Džefrija Boersmu, dziedātāja kādu laiku neuzsāka jaunas attiecības. Bet nu jau aptuveni gadu viņas sirds pieder jahtu kapteinim.

Annija Putniņa TV šovā "Izklausies redzēts"

Dziedātājas Annijas Putniņas pārvērtības TV šovā „Izklausies redzēts”.

gallery icon
28

Kā izrādās, mīļoto cilvēku var atrast un sirdī uzrunāt soctīklos ievietots foto. „Savā profilā ieliku bildi, kurā esmu redzama uz jahtas. Viņam, kā jau burātājam, foto radīja interesi izpētīt manu profilu un... Askolds man uzrakstīja vēstuli. Turpmāk jau sarakstījāmies par tālām jūrām, ceļošanu un mūziku, kas mums abiem ir saistoši temati,” iepazīšanās sākumposmu sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atminas Annija.

Jahtu kapteinis vairākas reizes aicinājis dziedātāju uz kafiju, bet klātienē abi satikās tikai pusgadu vēlāk, kad Annija pievienojās Askolda rīkotajam pasākumam – Līgo Roņu salā. Pēc svētkiem dziedātāja aizvien biežāk iesaistījās Askolda burāšanas skolas Nautica.lv rīkotajos izbraucienos gan Rīgas jūras līcī, gan atklātā jūrā.

foto: no privātā arhīva
"Savā profilā ieliku bildi, kurā esmu redzama uz jahtas. Viņam, kā jau burātājam, foto radīja interesi izpētīt manu profilu," tā Annija.

„Esmu dzimusi Jūrmalā, man vienmēr patikusi jūra un viļņi, bet burāšana ir kā meditācija. Enerģiju man dod skaistie saulrieti, vējš un saule. Pirms iepazinu Askoldu, likās, ka burāšana ir domāta tikai izredzētajiem, bet patiesībā tā ir tuva un pieejama ikvienam no mums. Dzīvojam taču pie Baltijas jūras!” stāsta Annija. Viņa uzreiz piebilst, ka pagājušajā vasarā atklāja ar jūru saistītu vēl kādu sev tīkamu nodarbi – veikošanu.

Abu kopīgo interešu lokā ir arī ceļošana. Pagājušajā vasarā Annija un Askolds burāja tepat, Baltijas jūras reģionā. Kopīgs ceļojums viņiem bijis arī šajā pavasarī, kad abi devušies uz Ņujorku, kur noskatījušies Brodvejas mūziklus un apskatījuši pilsētas slavenākos tūrisma objektus.

foto: no privātā arhīva

„Šovasar ieplānots ar jahtu aizceļot līdz skaistajām Ālandu salām, kas atrodas Baltijas jūrā, Botnijas līča pašos dienvidos. Pēc tam jau atkal sāksies aktīvā koncertu sezona,” tā dziedātāja. Jau rudenī viņa piedalīsies jaunā uzvedumā, dziesmu stāstā 30. gadu kabarē stilā "Draugs, nejautā" ar Alfrēda Vintera mūziku.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās