foto: Scanpix/LETA
Top "Terminators 6"! Atgriežas gan Švarcenegers, gan Linda Hamiltone
Arnoldam ir jau 70 gadu, Lindai - 61....
Kino
2018. gada 22. jūnijs, 16:24

Top "Terminators 6"! Atgriežas gan Švarcenegers, gan Linda Hamiltone

Jauns.lv

61 gada vecumā leģendārajā Sāras Konoras lomā atkal iejūtas aktrise Linda Hamiltone - viņa piekritusi filmēties "Terminatora" sāgas jau sestajā filmā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Linda Hamiltone filmā "Terminators" bija redzama jau pirms 34 gadiem. Bet 1991. gada grāvējs "Terminators 2: Pastarā diena" kinomīļu aprindās Lindas atveidoto Sāras Konoras tēlu padarīja par kulta varoni.

foto: ©TriStar Pictures/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Kadrs no filmas "Terminators 2: Pastarā diena".

Nu mediju rīcībā nonākušas fotogrāfijas, kurās redzams, kā Linda atkal iejūtas Sāras lomā - "Terminatora" sāgas jaunākajā filmā.

Turklāt faniem var pavēstīt priecīgu ziņu - jaunāko grāvēju saukšot vienkārši "Terminators", to producēs pirmo divu filmu režisors Džeimss Kemerons. Turklāt viņš sola - šī filma sekošot pēc notikumiem, kas risinājušies "Terminators 2: Pastarā diena" laikā.

Pēc tam uzņemtas vēl trīs filmas, bet to sižets netikšot ņemts vērā. Turklāt filmā "Terminators 3: Mašīnu sacelšanās" Sāras Konoras tēls tika nogalināts. Skaidrs, ka šīs trīs filmas to veidotāji labprāt aizmirstu, lai gan neviena no tām to radītājiem finansiālus zaudējumus nesagādāja. Taču kritiķu lamas gan.

"Mēs izliksimies, ka tās trīs filmas bija tikai slikts sapnis," saka Kemerons. "Vai arī noritēja kādā paralēlajā laika joslā, kas taču mūsu multivisumā ir iespējams. Turklāt to ieteica filmas režisors Tims Millers, es biju rezervētāks. Vienīgais, uz ko es uzstāju, bija tas, ka gribēju kaut kā panākt, lai notikumi ritētu 21.gadsimtā."

Arnoldam Švarcenegeram 70!

Arnoldam Švarcenegeram 70!

gallery icon
70

Jaunajā - nu jau sestajā "Terminatora" sērijas filmā - piedalīsies arī Arnolds Švarcenegers, kurš ir 70 gadu vecs. Filmas pirmizrāde paredzēta 2019. gada novembrī.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās