Slavenības
2018. gada 21. jūnijs, 15:40

Kīfers Sazerlends pēc četrus gadus ilga romāna BEIDZOT atrāda draudzeni sabiedrībai

Jauns.lv

Holivudas aktieris Kīfers Sazerlends (51) savas romantiskās attiecības spējis paturēt noslēpumā veselus četrus gadus. Tikai tagad viņš beidzot izgājis sabiedrībā kopā ar draudzeni Sindiju Velu (39).

Aktieris Kīfers Sazerlends pēc četrus gadus slēptā romāna nesen manīts Londonā, ejam roku rokā ar draudzeni.  

Kīfers Sazerlends ar draudzeni Sindiju Velu

Kīfers Sazerlends ar draudzeni Sindiju Velu.

gallery icon
8

Simpātiskā brunete Sindija Vela ir amerikāņu aktrise, modele un saksofoniste. Viņa redzama tādās kinofilmās kā „Black November”, „Endgame” un „Camino”.

Lai gan Kīfers savas romantiskās attiecības atklājis tikai tagad, pāris ir kopā jau kopš 2014. gada. Sindija kā saksofoniste ceļo kopā ar Sazerlenda grupu, kad tā dodas turnejā, lai reklamētu savu jaunāko albumu „Down in a Hole”.

#RecklessTour2018

A post shared by Cindy Vela (@cindyvela) on

Par to, ka Sazerlendu vieno romantiskas jūtas ar Velu, izdevums „New York Post” rakstīja jau pērn, minot, ka pāris ir kopā sen un dzīvojot kopā. Aktiera pārstāvis šo ziņu ne apstiprināja, ne noliedza.

Tagad, kad pāris nolēmis vairs neslēpt attiecības, Sindija savā „Instagram” blogā publiskojusi ne vienu vien fotogrāfiju, kur redzama kopā ar slaveno draugu.

Stopped for a nibble.

A post shared by Cindy Vela (@cindyvela) on

Kīfera Sazerlenda populārākās un visvairāk apspriestās attiecības bija deviņdesmitajos gados ar Holivudas aktrisi Džūliju Robertsu, kura trīs dienas pirms kāzām tās atcēla.

Sazerlends un Robertsa iepazinās filmas „Flatliners” uzņemšanas laukumā 1990. gadā un jau tā paša gada augustā saderinājās.

foto: Vida Press
Kīfers Sazerlends un Džūlija Robertsa 1991. gadā.

Aktieris intervijās pauž atzinīgus vārdus par bijušo līgavu, kura pēdējā brīdī atsauca 1991. gadā plānotās kāzas. Sazerlends slavē Robertsu par viņas „drosmi” godīgi pateikt, ka viņa tomēr precībām nav gatava.

Robertsa atcēla kāzas, jo līgavainis bija manīts kopā ar „go-go” dejotāju. Sazerlends gan noliedza, ka viņiem būtu bijusi dēka.

1996. gadā Sazerlends apprecējās ar Kelliju Vinnu. Trīs gadus vēlāk pāris pieņēma lēmumu šķirties, taču juridiski dokumentus nokārtoja vien 2004. gadā.

Aktierim ir meita Sāra, kura nākusi pasaulē viņa pirmajā laulībā ar Kamēliju Katu, ar kuru viņš bija precējies no 1987. gada līdz 1990. gadam.