Ietekmējoties no Kardašjanas, arī Ozija Osborna 63 gadus vecā sieva pozē kaila spoguļa priekšā. FOTO
Šārona Osborna šādi paudusi savu atbalstu Kimai Kardašjanai, kuras nesen publicēto „kailo selfiju” izsmej dadzi visā pasaulē.
Slavenības
2016. gada 14. marts, 10:40

Ietekmējoties no Kardašjanas, arī Ozija Osborna 63 gadus vecā sieva pozē kaila spoguļa priekšā. FOTO

Jauns.lv

Jau vairākas dienas ļaudis visā pasaulē iesaistās karstās diskusijās par Kimas Kardašjanas (35) „kailo selfiju”, savukārt dažas slavenības ņēmušas piemēru no sabiedrības dāmas un arī iepozējušas kailas tāpat kā viņa.

Grupas „Black Sabbath” līdera Ozija Osborna (67) laulātā draudzene Šārona Osborna (63), kurai pirms dažiem gadiem veikta abpusējā mastektomija, „Twitter” blogā publiskojusi savu kailfoto, kas ļoti līdzinās Kimas Kardašjanas sensacionālajam uzņēmuma pirms dažām dienām. Arī Šārona pozē spoguļa priekšā un pati savu attēlu fotografē ar mobilā tālruņa palīdzību. Arī viņa pēc bildes uzņemšanas intīmākās vietas piesegusi ar melniem taisnstūriem. Pie sava selfija Osborna pierakstījusi sekojošu komentāru: „Kima Kardašjana, tu mani iedvesmoji!” Savu foto 63 gadus vecā kundze atzīmējusi ar atslēgas vārdu „atbrīvošanās”.

Līdz ar šo soli Šārona Osborna pievienojusies tām slavenībām, kas aizstāv Kimas Kardašjanas rīcību un uzskata, ka viņai ir visas tiesības publicēt sociālajos tīklos attēlus ar savu kailo ķermeni un viņa par to nebūtu jākaunina. Kima savā lapā publicējusi eseju, kas izskan kā atbilde tiem, kas viņu kritizējuši. To skaitā aktrisēm Betai Midlerei (70) un Hlojai Greisai Morecai (19), TV personībai Pīrsam Morganam (50) un vēl daudziem citiem. „Vienmēr viss nonāk līdz manam seksa video,” raksta Kardašjana. „Jā, līdz tam pašam, kas uzņemts pirms 13 gadiem. PIRMS 13 GADIEM. Sakot burtiskā nozīmē – ļoti sen. Un cilvēki aizvien vēlas to apspriest? Es piedzīvoju pazemojumu un bailes, pēc kā saņēmos pateikt: ‘Kāda citiem daļa? Es dzīvošu tālāk.’ Es negrasos uzskaitīt savus sasniegumus, lai pierādītu, ka esmu kas vairāk, nekā notikums pirms 13 gadiem. Pāriesim pie citām lietām, jo arī es esmu pārgājusi.”


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press