foto: Scanpix/LETA
Eva Longorija 43 gadu vecumā sagaidījusi pirmo bērnu
Otrdien pasaulē nācis aktrises Evas Longorijas pirmais bērns – dēliņš Santjago Enrike.
Slavenības
2018. gada 21. jūnijs, 12:07

Eva Longorija 43 gadu vecumā sagaidījusi pirmo bērnu

Jauns.lv

Seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Eva Longorija (43) un viņas vīrs TV moguls Hosē „Pepe” Bastons (50) pasaulē sagaidījuši savu pirmo kopīgo bērnu – dēliņu, kam jaunie vecāki devuši vārdu Santjago Enrike.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Santjago Enrike Bastons ir aktrises Evas Longorijas pirmais bērns. Viņas vīram ir trīs atvases no iepriekšējās laulības. Mazais Santjago pasaulē nāca „Cerdars-Sinai” medicīnas centrā Losandželosā un svēra 3 kilogramus.

Priecīgo ziņu, ka pāris ir kopīga mazuļa gaidībās, Longorija un Bastons plašākai sabiedrībai paziņoja pērn decembrī.

Lai gan dēliņš pasaulē nāca tikai otrdien, jau dienu pēc dzemdībām izdevums „Hola!” publiskojis mīlīgu māmiņas un mazuļa fotogrāfiju, kas uzņemta vien dažas stundas pēc Santjago nākšanas pasaulē. „Mēs esam tik ļoti pateicīgi par šo brīnišķīgo svētību!” – apliecinājuši jaunie vecāki.

Eva Longorija ar savu nākamo vīru iepazinās 2013. gadā, pateicoties kopīgiem draugiem. Pāris apprecējās pirms diviem gadiem, un jau kopš kāzu dienas Eva intervijās ļāvusi noprast, ka gribētu bērnu, kas būtu kā „odziņa uz kūkas” viņu saskanīgajās un mīlošajās attiecībās.

Eva ir pamamma vīra trim bērniem, kuri nākuši pasaulē viņa iepriekšējā laulībā ar Natāliju Esperoni. Hosē Bastiona meitai Natālijai ir 22 gadi, bet dvīņiem Mairanai un Hosē – 14.

Longorija iepriekš bijusi precēta divas reizes. No 2002. gada līdz 2004. gadam viņas vīrs bija ziepju operu aktieris Tailers Kristofers, savukārt no 2007. gada līdz 2011. gadam Eva bija precējusies ar basketbolistu Toniju Pārkeru.

Pēc publiski plaši apspriestā Pārkera neuzticības skandāla un pāra šķiršanās Longorija intervijās izteicās, ka par mātes lomu nav domājusi, taču vēlāk atzina, ka nav pārliecināta, vai viņai nākotnē bērni ir paredzēti.

Eva Longorija grūtniecības laikā

Eva Longorija grūtniecības laikā.

gallery icon
15

Vēl pirms 2016. gada maijā svinētajām kāzām ar Hosē Bastonu aktrise pauda šaubas, vai viņas gadu skaita dēļ grūtniecība vairs būs iespējama.

„Man tikko palika 40, un es padomāju – ‘Vai mans laiks jau neiztek?’. Man vajadzētu domāt par bērniem, taču mana dzīve ir tik piepildīta,” tolaik izteicās Longorija.

Aktrisei ir brīnišķīgas attiecības ar vīra bērniem, kurus Eva dēvē par „dāvanu”. „Mums nekā netrūkst. Ja sekos kaut kas vēl, tā jau būs kā odziņa uz kūkas,” viņa norādīja.

foto: Vida Press
Eva Longorija ar vīru Hosē Bastonu nepilnas divas nedēļas pirms dēla nākšanas pasaulē.

Grūtniecības laiku Longorija raksturojusi kā „smagu”: „It viss ir neērts. Tas nav tikai vēders, kas aug – viss kļūst lielāks. Es nekad neesmu redzējusi savus augšstilbus tik milzīgus, un savas krūtis. Tās aizšķērso ceļu visam. Ir smagi.”

Eva Longorija tikusi pie zvaigznes Holivudas Slavas alejā

Seriāla “Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Eva Longorija tikusi pie zvaigznes Holivudas Slavas alejā – pirmdien viņa Losandželosā piedalījās svinīgajā atklāšanā, atrādot ...

gallery icon
5

Lai gan aktrise grūtniecību nodēvējusi kā neērtu un nekomfortablu posmu dzīvē, viņa atzinusi, ka gaidāmais mazulis iedvesmojis un devis vēl nebijušu sparu, kad bijis jāstrādā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

„Ir tik lieliski, ka man dots mans dēls un dzīve kopā ar viņu,” grūtniecības laikā jūsmoja Eva. „Kad es strādāju, viņš ir kopā ar mani. Kad eju uz „Zelta globusu” ceremoniju – viņš ir kopā ar mani. Un tas dara mani ļoti laimīgu.”