Fanes nevar gulēt, redzējušas Toma Hidlstona plikumus! FOTO. VIDEO
Britu fanes ir kā bez prāta aktiera Toma Hidlstona plikumu dēļ. Pēc tam, kad tās noskatījušās erotisko ainu BBC mini seriāla „The Night Manager” jaunākajā sērijā, viņas „piečivinājušas” pilnu tviteri jūsmīgiem komentāriem.
Slavenības
2016. gada 14. marts, 17:30

Fanes nevar gulēt, redzējušas Toma Hidlstona plikumus! FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Britu aktieris Toms Hidlstons (35) ierindots planētas seksīgāko slaveno vīriešu skaitā. Pēc BBC mini seriāla „The Night Manager” jaunākās sērijas noskatīšanās aktiera fanes pavisam zaudējušas naktsmieru. Pie visa esot vainīgas erotiskās ainas.

Aktieris Toms Hidlstons šobrīd uz ekrāniem redzams BBC uzņemtajā seriālā „The Night Manager”, kas veidots pēc Džona Lekarē spiegu romāna motīviem. Aizvadītajā svētdienā skatītājiem piedāvāta sērija, kurā Hidlstona atveidotajam Džonatanam Painam viesnīcas numuriņā ir kaislīgs sekss ar aktrises Elizabetes Debiki atveidoto Džedu Maršalu.

Abu personāžu jūtas uzplaukušas ļoti strauji. Sērijas ievadā pārītis ļāvās vien ātram skūpstam, bet tālāk sekojošais satricinājis sociālo tīklu sekotājus līdz sirds dziļumiem. Hidlstona fanes pamatīgi uzkarsējuši vietni „Twitter”, sajūsminoties par sava iemīļotā aktiera ekrānā redzamajiem plikumiem.

„Jauki vaidziņi šovakar,” raksta viena „Twitter” lietotāja, savam ierakstam pievienojot emocijas simbolu ar piemiegtu aci. „Pie velna, kā gan es varēšu šonakt gulēt? Neziņa, skaistas vietas, drāma un Toma Hidlstona pēcpuse,” saviļņota par redzēto, „čivina” otra. „Nav godīgi, es arī vēlos tā sagrābt Toma Hidlstona dibenu,” absolūti tieša ir kāda cita. „Toms Hidlstons man parādīja to sevis pusi, par kuras eksistenci neko nezināju... līgans dupsītis,” jūsmo vēl kāda. „Man patīk tas, ka Toms Hidlstons nekautrējas aprādīt savu dibenu!!” – atzīmē cita.

Pēc tam, kad aktieris Daniels Kreigs paziņojis, ka vairs neatveidos uz ekrāniem slaveno aģentu Džeimsu Bondu, tieši Tomu Hidlstonu šobrīd uzskata par reālāko kandidātu uz šo lomu. Nesenā intervijā aktieris arī pats atzinis, ka viņam tas būtu liels gods atveidot šo leģendāro personāžu.

„Žurnāls „Time” sastādījis topu ar simts aktieriem uz šo lomu, kuru skaitā ierindota pat Andželina Džolija,” norāda Hidlstons. „Patīkami būt šajā simtniekā. Esmu liels Bonda filmu fans. Kad filmējāmies Havaju salās, mēs visi devāmies skatīties jaunāko ekranizējumu „Spectre”. Man ārkārtīgi patīk tituldziesma, patīk pats stāsts. Man patīk viss! Ja šāda iespēja patiešām rastos, tas būtu ļoti īpaši.”

Toms Hidlstons seriāla „The Night Manager” seksa ainā

   

Kasjauns.lv / Foto: Twitter, BBC, Vida Press