foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Sporta žurnālists un krodzinieks Barbaks sievai sarūpē sapņu kāzas
Edgars priecājas, ka viņa mīļotā kāzās izskatījās lieliski: „Klintai bija skaistākā kāzu kleita pasaulē!”
Slavenības
2018. gada 19. jūnijs, 06:22

Sporta žurnālists un krodzinieks Barbaks sievai sarūpē sapņu kāzas

Žurnāls "Kas Jauns"

Restorāna "Aurora" saimnieks, LNT sporta ziņu žurnālists Edgars Barbaks un "Vingruma kluba" direktore Klinta Āze 1. jūnijā svinēja kāzas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Ja godīgi, agrāk man bija pārliecība, ka vispār neprecēšos. Biju viens no tiem, kas domāja – precēties ir vecmodīgi, kam tas vispār vajadzīgs! Tagad saprotu, ka acīmredzot nebiju saticis cilvēku, ar kuru gribētu laulāties,” žurnālam "Kas Jauns" sacījis Edgars.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
„Mums bija svarīgi pateikt Latvijai paldies, ka esam satikušies un varam būt kopā. Nolikām ziedus pie Brīvības pieminekļa,” saka Edgars Barbaks.

Edgars Klintu pirmo reizi ieraudzījis savā darbavietā, ejot pusdienās. „Tas patiesībā bija pirms 14 gadiem. Kopā ar kolēģi, mums kopīgu draudzeni, devos pusdienās, un pretī pa gaiteni nāca Klinta. Atceros, viņai mugurā bija zaļa jaciņa, bet mani apbūra viņas super skaistais smaids. Vairākus gadus bijām paziņas, bet tā pa īstam satuvinājāmies tikai pirms četriem gadiem. Līdz brīdim, kad varējām saukt sevi par pāri, bija pagājis daudz laika. Varbūt tieši tāpēc tā mīlestība tagad ir tik spēcīga,” prāto Barbaks.

Kāzām abi gribējuši sagatavoties tā, lai īpašajā dienā nebūtu pašiem stress un tāds nerastos kāzu viesiem. „Ja streso, tad šim skaistajam notikumam nav nekādas jēgas,” pārliecināts Edgars.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Par Edgara un Klintas vedējiem bija izvēlēti viņu draugi.

„Pirms laulībām apmeklējām pirmslaulību kursus Ģertrūdes baznīcā, bet kāzu dienā mūs salaulāja mācītājs Krists Kalniņš. Ļoti priecājamies, ka tieši viņš šajā nozīmīgajā dzīves brīdī bija kopā ar mums.”

Barbaks uzsver – kāzu dienā centies sarūpēt visu, lai mīļotā par šo dienu būtu gandarīta. „Piekrītu, ka pārsvarā sievietes ir tās, kuras izsapņo sapni par ideālo kāzu dienu, tāpēc uzskatu – kāzām jābūt tādām, kādas tās iztēlojusies līgava. Līgavainim vienkārši tajā dienā jāizdara viss, lai sievietes vēlmes maksimāli piepildītu,” pasmaida nu jau precētais TV žurnālists.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Svinības līdz pat rītam notika Edgara restorānā Aurora. Par godu saimnieka kāzām tika arī izbūvēta terase.

Sīkāk par kāzu norisi un to, kā Edgars mīļotajai izteica bildinājumu, lasiet jaunākajā žurnālā "Kas Jauns"!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas