foto: Instagram
Kleita par 200 000 eiro, uz skatuves Galkins, Baskovs un "Ļeņingrad" - krievu miljardiera meita kāzas nosvin ar vērienu
Slavenības
2018. gada 18. jūnijs, 14:08

Kleita par 200 000 eiro, uz skatuves Galkins, Baskovs un "Ļeņingrad" - krievu miljardiera meita kāzas nosvin ar vērienu

Jauns.lv

Par grandiozu ballīti izvērtušās kāda krievu miljardiera 17 gadu vecās meitas kāzas - kleita par 200 000 eiro, ēdieni par 250 000 eiro, bet viesu vidū tādas zvaigznes kā Maksims Galkins, Grigorijs Ļepss, Nikolajs Baskovs, grupa "Ļeņingrad"...

Krievu miljardiera Aleksandra Čigrinska meitas kāzas

Krievu miljardiera Aleksandra Čigrinska meitas Irinas kāzas.

gallery icon
47

Irina Čigrinska savam īpašajam brīdim gatavojās vairākus mēnešus - jauniete, kas greznībā dzīvojusi kopš bērna kājas, vēlējās patiešām neaizmirstamas kāzas, kurās netrūktu slavenību.

Tērpusies līgava bija dārgakmeņiem rotātā zīmola "Zuhair Murad" kleitā, kas esot izmaksājusi ap 200 000 eiro. Bet līgavainis Moriss priekšorku deva pārbaudītām vērtībām - melnam smokingam.

Tiek lēsts, ka viesu paēdināšanai iztērēts ap 250 000 eiro. Tiesa, līgavas tētis to var atļauties - uzņēmēja Aleksandra Čigrinska īpašumu vērtība esot ap trim miljardiem eiro.

Kāzu svinības notikušas kādā Piemaskavas golfa klubā, un uz skatuves jaunajam pārim sveikas teikt un muzikālus priekšnesumus veltīt kāpa teju viss kaimiņzemes estrādes zieds - Nikolajs Baskovs, Maksims Galkins, Grigorijs Ļeps, Igors Krutojs, Ani Loraka, Valērijs Meladze, Sergejs Šnurovs un grupa "Ļeņingrad".